Ahad, 19 Jun 2011

~~PtAmA KaLi iJAt nAiK KTM KOMUTER~~

salam isnin..selamat kembali bkrj..
ibu bru blk krj mlm
trus tdo n bangun nak anta ijat krmh umie
siapkn krj rmh pastu tdo lek

kisahnya si ijat xpnh naik KTM KOMUTER
jumaat lps ibu cuti...so ibu bwk la ijat g shoping2 d NAGOYA
bli kain pasang tuk raya ni d eria subang jaya
kakak abg g sek.

ibu naik d station KG DATO'HARUN turun d station SUBANG JAYA
bukan main suka lg, ingatkn dia gayat ke apa ke

time pegi ada tempat duduk
time blk penuh la pulak so bdiri je layan ckit pic mamat yg first time naik KTM ni....











best gak sesekali naik pengangkutan awam tuk kuar soping2..

















dah smp d station subang jaya, tgh tuggu kwn ibu lg sorang posig lu lah...







melompat riang je suka naik ktm

















ibu naik mstlah d gerabak tuk wanita sahaja


ni time blk bediri je sbb kerusi dah penuh sekitar jam 4ptg...


6 ulasan:

Fieza79 berkata...

la ingat dah duk lama KL dan byk kali naik...fieza apalagi tk penah merasa...huhuu

dinor's family berkata...

ibunya dah byk kali...tp anak2 jarang bwk kuar naik pngangkutan awam ni...nak soping ngan membernya pasal bwk la naik KTM je...

mamalieyna berkata...

waaa abg ijat ..kemain ek, tak ajak ayep pun, len kali nek train turun bkt jalil tau..hee~

arif tak pernh gak nek ni..kalau nek mesti dia wat muka pelik..hee~

Bionic women berkata...

ibu, len kali kalau turun subang jaya..gitau ler ek.leh kita ketemu

~Siti Hajar~ berkata...

kami pun klu turun KL, keta mmg simpan sbb lbh suka nek komuter, senang xpyh ssh2 cari parking..hehe

Izan Ishak berkata...

mmg syok bawak anak2 naik komuter ni. yelah...dah biasa naik kete pi mana2 kan...

si kembar je blm pernah rasa naik komuter ni~

Followers