Selasa, 28 Jun 2011

~~BeRiTa BuRuK DaN bAiK AbG MiRuL~~

Masih dlm mood auto publich tp best sbb ari ni dah last krj pagi
esk cuti leh la up date blog secara live
leh la jengok rmh kwn2 awal ckit

kisah si abg yg sorang ni pun lasak orgnya
jarang ibu cerciter pasal abg kn
last 2 week lps kn ibu krj mlm so ayah pun ada kena g ke custeme toyota s.alam stay smp mlm,so anak2 slalu la ayah anta ke rmh sil d kota damansara

apalagi aktiviti d sana klu xmain bola
dlm dok main2 tu abg tjatuh tkena besi paip mna ntah bengkak jugak la
nasib baik xkena mata tgk la pic tu....





smp skrg pun msh bengkak lg..


ini pulak berita baik bagi abg, bla dah abis exame sek abg ada minggu nyanyi2

so..abg masuk nyanyi dpt tmpt ptama so hadiahnya color pensel lg satu tu hadiah tuk buku srap bahasa arab tmpt k3 tu yg color kecik ckit tu.. ..yei..yei..esk cuti.....

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

waaa abg mirul ada bakat terpendam la..no. 1 tu..hehe...tahniah~

adoiii sakit nmpk gaya tu, apa nak buat hero mmg gitu..

Fieza79 berkata...

wahh mesti ada bakat ni...besar nnti leh masuk AF kot..hehee

hero ni mmg la lasak...ada je dpt habuan..

Bionic women berkata...

abang mirul terer nyanyi ek..
nak jadi mawi ker? hhaahhaa.

budak2 bese ler nakal ibu, dowang belajar dari kenakalan itu

zaidah berkata...

tahniah untuk abang mirul....tapi cian jugak kat dia....mesti sakit kepala dia tu kena batang besi paip tu....

Followers