Rabu, 29 Jun 2011

~~BeTaMbAh Lg AnAk BuAh iBu~~

salam ceria tp dluar masih hujan gerimis

hari ni cuti,lps buat sarapan, ayah pun dah g krj ibu smbg tido lek
agak2 dah hilang ngantuk,bangun cuci baju sambil2 tu leh update blog jap


weekend ibu krj pagi,blk krj ayah jemput nak g tgk anak buah ayah yg baru lahir pada mlm ahadnya d hopital serdang
anak sulung bg adik ayah md hafiz seorang anggota trafik yg bkawin dgn org sabah sthn yg lalu...


lps tgk baby d rmh mak mentuanya d puchong mcm biasa la kuar mkn seafood rramai d area taman mas puchong
mmg best tp pic mknn ayah xkasi klik2 la...ummmm....lgpun kamera xbwk cuma guna fon je...layan ...





baby girl tp blm ada nama lg berat 3kg


ni la psngn mak ayah baby tu...time ni kandungan dlm 5,6 bln dtg k majlis ari jadi ijat




layan mkn mlm seafood mmg best

ijat bsama sepupunya tp kuat bgaduh dua org ni



5 ulasan:

Bionic women berkata...

ibu, kat maner ek taman mas ni..
kita xtau sangat kat maner area makan best area puchong n subang jaya ni.
dah 4 thun pindah sini, tapi masih blur2 kalau hal makan2 luar nih..

mamalieyna berkata...

waaa dh selamat dah..girl eh..comel..best tu..hee~ tunggu nnti ujung tahun or awal tahun depan, dpt lg anak buah baru..hee~ hope girl jugak..lalala..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

tahniah utk akak dpt anak buah baru..gurl plak tu..besnyeee

Fieza79 berkata...

hurmm tk lama lg dpt lg sorang anak buah baru...hehee

Nadiah Sidek berkata...

tahniah dpt anak buah lagi :)

Followers