Jumaat, 28 Jun 2013

~~JuS DeLiMa SeBaGAi MaKaNan TaMbAhAn iBu~~

assalam...ibu ni suka mencuba
dah sebulan ibu cuba minum jus delima ni
ada rasa khasiatnya juga...bagi ibu yg bekerja shift n banyak kerj2 rumah ni
rasa lebih betenaga n aktif walaupun tak cukup tidur tapi besemanagat jer nak buat itu ini
jom mari cuba jus delima daripada jenama 'gulsan' 
banyak khasiatnya...antaranya,penambah tenaga,baik untuk penyakit kencing manis,darah tinggi,kurangkan kolestrol n banyak lagi cari lebih info kat cik goggle lah ye he....
ibu beli dari kawan2 tempat kerja rm15 sebotol 250ml......


mood teruja ,hari ni kami sekuaga g ambik abg mirul d asrama merangkap sign report cad....


Rabu, 26 Jun 2013

~~WW:JeRuBu MeLaNdA LaGi~~

assalam ...jerubu melanda negara kita lg
sebagai peringatan di masa depan 
ibu abadikan pic kakak yg ber face mask ke sek..




pemandangan jerubu dr tingkap kediaman ibu....

Jumaat, 21 Jun 2013

assalam...ini la rutin si ibu yg bekrj shift ni...cuti hari biasa dok mengadap anak je la...
tiada sesi jln2...jumaat minggu depan sek abg n sek kakak ada hari terbuka yakni hari sign report cad
so...ibu ngan ayah apply cuti la sbb nak g jemput abg mirul blk dr asrama skali

layan je la kerenah anak dara yg sorang ni..pantang nampak ibu lipat kain..
dia lg sibuk sendol2 kain2 tuh...aina aina..cepat besar tolong ibu lipat kain..makin lama makin btambah kain baju nih....


sempat pose cekci..auw.....

Khamis, 20 Jun 2013

~~CePAt,MuDaH N LaZaT DgN PeMaNgGaNg AjAib 'are IKAN'~~

assalam...sejak beli pemanggang ajaib nih asyik bakar ikan n ayam jer...janji sedap n mudah
ibu beli dgn kwn kat tempat krj 28cm besar nya rm100..berbaloi2....

pesiapan tuk puasa nih..


menu pertama...ikan caru sumbat bakar....

Isnin, 17 Jun 2013

~~AiNa ToLoNg KaKaK AiN BuAt HoMe WOrK~~

assalam...sejak dua menjak ni aina mmg suka teman kakak dlm bilik buat home work
tolong ke kacau aina ni..


kaki pun naik atas meja ngee....

Jumaat, 14 Jun 2013

~~MaCaM KeMbAr~~

assalam...dua bradik ni mmg mcm kembar
boleh bmain bsama, klu adik nak susu...abg plak nak milo..
kwn baik2 ye nak..

Khamis, 13 Jun 2013

~~AiNa DaH TuMbUh GiGi ~~

assalam..sekian lama menyepi baru hari ni tegerak hati nak abadikn kisah2 si kecil ni
apa pun tejadi anak2 tetap pengubat duka ibu n penguwat semangat ibu

pekembangan terbaru aina,dah boleh bediri n sesekali melepaskn tangan nak btatih
gigi dah ada 2 batang d usia dia 10 bln l6 jun 2013 ni....

ceria si aina menceriakn hati ibu..

ibu sayang semua anak2 ibu.....




jenuh jugak nak dptkn pic aina dgn gigi 2batangnya ni...


dulu asyik jatuh katil je klu bangun dr tidur
skrg dah pandai jerit kuat2 konon  bgthu yg dia dah bangun...takut jatuh la tuh...


Followers