Jumaat, 28 Jun 2013

~~JuS DeLiMa SeBaGAi MaKaNan TaMbAhAn iBu~~

assalam...ibu ni suka mencuba
dah sebulan ibu cuba minum jus delima ni
ada rasa khasiatnya juga...bagi ibu yg bekerja shift n banyak kerj2 rumah ni
rasa lebih betenaga n aktif walaupun tak cukup tidur tapi besemanagat jer nak buat itu ini
jom mari cuba jus delima daripada jenama 'gulsan' 
banyak khasiatnya...antaranya,penambah tenaga,baik untuk penyakit kencing manis,darah tinggi,kurangkan kolestrol n banyak lagi cari lebih info kat cik goggle lah ye he....
ibu beli dari kawan2 tempat kerja rm15 sebotol 250ml......


mood teruja ,hari ni kami sekuaga g ambik abg mirul d asrama merangkap sign report cad....


3 ulasan:

mama lieyna berkata...

Herga berpatutan..boleh la mcuba jugak nk :-)

Izan Ishak berkata...

izan pun dah nmpk jus delima ni kat kedai yg jual kurma2 tu... ada masa nnti nak try beli jugalah.

Nadiah Sidek berkata...

tak pernah rasa jus delima. jus rozelle pernah la rasa

Followers