Rabu, 11 Mei 2011

~~AnAk2 IBu SuMa MiNuM SuSu LACTOGEN~~

Hai kwn2 suma

susu apa anak kwn2 suma minum sejak lahir

bagi ibu yg dah ada 3 org anak ni

ibu bg susu LACTOGEN dr nesltle tu


sejak lahir smp satu tahun susu badan

bla ibu dah masuk krj selang seli ngan susu LACTOGEN NEW BOND


bla dah satu tahun tukar pada LACTOGEN1

bla dah umur 2thn tukar pulak pada LACTOGEN2


So ...skrg ijat dah 3thn ayah dah belikn LACTOGEN3


tp blum bg lg sbb susu lama ada lg 2 kotak


t dah abis ibu tukar la ye


layan pic ijat ngan susu kegemarannya....





asyik tsebut2 pasal baby ja akhir2 ni...dah ready tuk mnambah baby baru ni he..he...xsabar lak rasanya....

3 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

saya pernah try b4 this time balqis tecik2 dulu tapi tak sesuai naik ruam plak...bagus kalo minum susu murah2 ni leh jimat belanja yang terbaik susu ibu kan

mamalieyna berkata...

hehe..meh aa join d club, leh ada kwn seusia adik arif nnti..ngee..

arif dulu, susu ni tak bleh la..huu~

lizz berkata...

anak saya minum susu dugro...adik minum susu dugro biasa n abang minum susu dugro coklat..

Followers