Jumaat, 20 Mei 2011

~~Bla JLn JeM ApA NaK dBuAt~~





salam weekend

tp ibu bru mula krj pagi,ari ni auto publish la

walaupun kurang sihat,ibu gagah g krj gak

lg pun minggu dpn nak cuti blk kg

slagi bleh btahan krj tetap krj
saja nak mngabadikan kenangan bla dah brenti krj sok2

bleh ibu imbau kembali saat2 brada dlm bas blk krj pagi


yg wajib menempuh keadan jln jem gila d eria pesimpangan motorola ni

atau pun d jambatan pulaupinang kami sini panggil sbb


rupanya seakanakan jambatan pulau pinang
apa kwn2 buat bila behadapan keadaan cam ni?

pada ibu tido..............la apa lg

tau2 ja dah sampai rmh he...see........


nampak x mcm jambatan pulau pinang kn


ni pulak persimpangan motorola,yg ramai2 nak mlintas tu suma nak g krj western 7mlm shift bmula







ni dbawah jambatan,suma ada tiga tingkat jln ni,bas ibu guna yg tengah2 menghala ke jln kontena nasional....ibu klik dr dlm bas...

3 ulasan:

mamalieyna berkata...

jln situ mmg sentiasa jem kan..kalau drive kete sendiri mmg tension ni, seb baik naik bas kan..releks bleh tido..hee~

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

PJ jangan kira la, memang jammed pagi2 thne petang nak2nya kat federal hgway...

Fieza79 berkata...

tensen kalau jalan jem..nak2 tgh nak cepat...

sempat lg tu snap hehee

Followers