Isnin, 23 Mei 2011

##AkTiViTi PtG Yg ijAt PaliNg GeMaRi##

salam isnin n slamat kembali bkrj
tp pada ibu hari ni hari last bg shift pagi
so...esk cuti

tp hari rabu ptg bmula shift mlm pulak
tp yg bestnya ibu krj hanya 2mlm

jumaat mlm ibu btolak blk kedah
ayah suka btolak waktu mlm
bukan saja cuaca sejuk

tp dgn anak2 yg ramai n sedang mmbesar ni
lbh selesa blk mlm sbb mereka2 ni suka bmain dlm keta
bla waktu mlm diorang mngantuk

so...tido la..bleh ayah mmandu dgn tenang
bbalik pada tajuk asal
anak ibu si ijat ni suka bmain d luar bla waktu ptg

main sorang2 pun boleh tp dtemani keta mainn yg bleh dia pandu la
dgn rambut baru dia, ayah bwk potong pada hari wesak tempoh hari
layan....




senyum....xperlu kata apa apa...senyum.....



yeah....ijat dah ready nak kuar ni.....




bye....ibu....

dgn lajunya dia tolak ngan kaki je keta dia tu.....begitu la dia stiap ptg klu ibu atau ayah ada meneman dia main.......
ibu mohon maaf jika xdpt nak jenguk n3 kwn2, ibu bkrj pg mmg xde masa

tp bla ibu cuti ibu akan follow n3 kwn2 suma....ni pun auto publish.....




3 ulasan:

mamalieyna berkata...

abg jat dh gaya nak g school tu..hehe~

arif selalu kalau cuti, kalau tak g jln2 memerap dlm umah jerlah..tak berani main luar, sunyi yg amat kt sini..huu~

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

bukan main suka lagik dia, kalo balqis takut nak main sorang2, comey je siap pakai beg lagik tu

zaidah berkata...

sorangpun bleh jugak di main...klu ade ramai orang lagi syoklah dia mainkan....

Followers