Jumaat, 30 November 2012

~~TeMa PiNk~~

salam jumaat yg mulia,mlm ni last krj mlm,esk cuti leh bwk anak jln2
bukan senang ibu nak dpt cuti yg sama hari dgn ayah nikn....
layan pic aina yg bbaju tido sedondon warna pink dgn rabbit teman tidurya bila dlm buai....




lena sungguh tidur siang aina bila lps mandi.....

Khamis, 29 November 2012

~~AiNa DpT HaDiAh Lg~~

salam khamis,dah lama aina dpt hadiah dr makndak aka mamalieyna, baru ni dpt 
abadikn d blog ibu, skrg aina ada dua kwn bila tido satunya rabbit yg pink tu
yg tbaru mini mouse yg comel ni...tq makndak... 





layan je la ibu yg snap pic budak yg ngantuk ni....

Rabu, 28 November 2012

Selasa, 27 November 2012

~~BiLa AiNa DeMaM~~

salam selasa, smlm ibu cuti habis krj pg,hari ni ptg dah nak masuk krj mlm
masih 50-50 nak g krj atau xsbb kepala aina masih panas lg
smlm kepala dia panas tp lps letak kool fiver kurang sikit panasnya
badan ok ja,ni kali ptama sejak lahir aina demam
cepat sembuh aina......






xde lg tawa ria...sayu ibu tgk matanya kuyu je.....

Isnin, 19 November 2012

~~SoPiNg Vs PoSiNg~~

salam isnin,pg ni baru blk krj mlm tido jap
jeng,jeng,jeng....teruja tgh tunggu result UPSR abang mirul akan d umum hari ni
mungkin tengah hari sikit kot
so layan dulu pic2 kenangan lps g buat ic tuk abang mirul n tukar sekali ic baru ibu bsama kwn2 ibu pun ikut tukar ic gak
g kul 10 dlm kul 11 dah selesai so awal lg jom soping2 d amcop mall pj
saje cuci mata jer tgh2 bln mcm ni poket kosong jer he
so posing2 kenangan sikit
jom layan......
semoga result abang xmenghampakan amin.....






 sempat jer posing depan kedai bsama patung tuh...dah besar anak sulung ibu ni..
 dan lg..
lps makan lebih kurang kul 1 baru blk rmh hu...

Jumaat, 16 November 2012

~~AiNa DaH 3BuLAn~~

salam jumaat yg mulia
16 nov 2012 genab aina 3bln

cepatnya masa blalu,pekembangan terbaru,aina dah pandai senyum n gelak2 bila ibu sebt namanya
rambut dah kuar tp still nampak mcm baby boy ls pulak

kuat menyusu,klu ibu ada drmh BF le,tp mst kena campur2 dgn susu botol sbb susu ibu dah makin kurang
sayang sgt,mungkin krj 12jam xsempat pam n susu pun makin kurang
layan pic aina yg tersenyum manja ni...





senyum mu menawan

Rabu, 14 November 2012

~~WoLdLeS WeDnEsDaY: PeNgHaRgAaN UnTuK KaKaK AiN~~

Salam rabu,ramai yg sambung cuti nikn,hari ni ada misi nak ke pejabat pendaftaran pj
nak buat IC abang mirul n tukar sekali IC baru ibu
layan pic2 kakak ain di hari anugerah kecemerlangan sek keb taman dato' harun 1












Khamis, 8 November 2012

~~MaJLiS AnUgErAh KeCemErLaNgaN~~

salam khamis yg mulia
hari ni ibu cuti,so dpt layan blog jap,nak abadikn suma kenangan terindah buat anak2 n ibu
teruja n sebak tgk kejayaan anak2,kadang2 kesian tgk depa dok ulangkaji pelajaran sendiri sbb ibu krj shift n 12jam lg,ibu bangga dgn usaha gigih anak2 ibu
semoga lebih bejaya keperingkat yg lebih tinggi n jadi anak soleh n solehah amin....
esok jumaat nak hadiri penyampain hadiah d sek keb kakak pulak tuk mata pelajaran terbaik n kedatangan terbaik...esk cuti lg ....










layan nashid dulu
 hadiah tempat ptama dlm kelas abg mirul
 top 10 kakak ain tempat k3 tuk pelajar bpotensi 93%
 suka kumpul hadiah
 abg dpt jayyid jiddan dlm exame PSRA lps 83%
 malu2 nak bgambo, maklum la awet dok memandang jer he...
 blk trus bukak hadiah
 dab lg
 em 12 tahun dah dpt merasa pengang duit byk ni...sumbangan sek agama
 kakak punya, kakak tgh layan nasi tu
 sijil2 abg mirul

 syukur kakak tiap tahun dpt kekalkn pelajar bpotensi top 10......


Rabu, 7 November 2012

~~WW:MeNgAbadikaN HaDiaH_- HaDiAH AbG MiRuL n KaKaK Ain~~

salam woldles wednesday.....
hu....sibuk xbekesempatan nak update medical chekup ibu..apa2 pun suma baik2 aja
layan antara hadiah anak2 ibu yg dpt dr sek keb masing2
hari ni last krj mlm nak hadiri majlis penyampaian hadiah d sek agama
kakak seperti tahun lps kekalkn 10 pelajar berpotensi tempat k3..
abang pulak hadiah untuk tempat pertama dlm kelas

walaupun balik krj mlm tp ibu teruja nak pergi sbb anak2 ibu dah buat yg terbaik 
ibu bangga
berdebar2 nak tunggu result UPSR  abg pulak.....
SELAMAT HARI LAHIR ABANG MIRUL YG K12
jd anak yg soleh..hadiah tunggu lps result UPSR lu ye....







abg dgn BFFnya


dgn geng kpop nya


tsedia


tarian tmpt k5 ja...


mula2 hobi.leh jd johan jugak


kakak dpt ni d hari sukaneka

Jumaat, 2 November 2012

~~TeMuJaNji ScANe THYROID~~

salam jumat, bmula esk hari rutin medical ibu bemula semula
4tahun lalu asyik ulang alik ke PPUM jumpa pakar tuk thyroid separuh jln je
sbb ibu xfollow next appmnt lps melahirkn amzar dulu tahun 2008

bila lps melahirkn aina duc cadangkn g buat scane pulak d salah sebuah klinik kelana jaya
hari ni kul 8.30am
kali ni ibu dah nekad nak follow suma appmnt tuk ni
sekejap lg adalah penentunya...apa sebenarnya bengkak d leher ibu ni...bedebar jugak ni...
doakan yg terbaik................




esk cuma bwk surat ni...suma proses adalah percuma.....




Followers