Isnin, 19 November 2012

~~SoPiNg Vs PoSiNg~~

salam isnin,pg ni baru blk krj mlm tido jap
jeng,jeng,jeng....teruja tgh tunggu result UPSR abang mirul akan d umum hari ni
mungkin tengah hari sikit kot
so layan dulu pic2 kenangan lps g buat ic tuk abang mirul n tukar sekali ic baru ibu bsama kwn2 ibu pun ikut tukar ic gak
g kul 10 dlm kul 11 dah selesai so awal lg jom soping2 d amcop mall pj
saje cuci mata jer tgh2 bln mcm ni poket kosong jer he
so posing2 kenangan sikit
jom layan......
semoga result abang xmenghampakan amin.....






 sempat jer posing depan kedai bsama patung tuh...dah besar anak sulung ibu ni..
 dan lg..
lps makan lebih kurang kul 1 baru blk rmh hu...

7 ulasan:

mamalieyna berkata...

waa jalan2x dgn kawan2x best... lama tak buat aktiviti gini, sokmo dgn si abahnye jer..huu~

Fieza79 berkata...

comel nya berposing dgn patung...hehe
smoga result upsr tk mnghampa kan...nak ucap tahniah siap2..hikk..

Fai CeritaCinta berkata...

sesekali hang out mcm ni mmg besttt (>___<)

LYAfrina berkata...

byk shopping....

moga result abg irul baik2 saja..amin

Izan Ishak berkata...

bestya dpt soping2 posing2 ngan kengkawan ye kak... hehe...

::NureeN:: berkata...

ssh nureen nk kuaq ngan kwn2 mcm ni melainkan opis hournya lunch time

Cho Zila berkata...

seronok shopping dan posing.. memang bahagia ... Amcorppun best wooo..

Followers