Jumaat, 2 November 2012

~~TeMuJaNji ScANe THYROID~~

salam jumat, bmula esk hari rutin medical ibu bemula semula
4tahun lalu asyik ulang alik ke PPUM jumpa pakar tuk thyroid separuh jln je
sbb ibu xfollow next appmnt lps melahirkn amzar dulu tahun 2008

bila lps melahirkn aina duc cadangkn g buat scane pulak d salah sebuah klinik kelana jaya
hari ni kul 8.30am
kali ni ibu dah nekad nak follow suma appmnt tuk ni
sekejap lg adalah penentunya...apa sebenarnya bengkak d leher ibu ni...bedebar jugak ni...
doakan yg terbaik................




esk cuma bwk surat ni...suma proses adalah percuma.....




3 ulasan:

mamalieyna berkata...

Insyaallah..harap2 tak ada yg serius..

Follow up smpai penghabisan tau kali ni..

LoVeNLiFe berkata...

Hope everything will be ok.

cheeze maz berkata...

salam ziarah.

Akak doakan semuanya selamat. Jalani smua medical check up dgn teratur dan jgn skip. Klau ada ubat, jgn lupa makan. Sambil2 tu, usaha cara tradisional juga.

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.

Followers