Khamis, 9 Jun 2011

## KoNgSi BaSiKaL mAiNaN##

salam happy suma
happy la mlm ni dah last krj mlm
weekend ada plan baik punya
tunggu n3 minggu dpn he...

ni saja nak abadikan pic ijat main basikal mainan bsama sepupunya NAUFAL
sabtu lps sblm g mandi di kolam sempat ijat main basikal lu
time ni di rmh SIL yg anaknya sambut b.day bln lps

boleh katakn stiap weekend mst dtg rmh rawang sbb boleh main basikal
tp kena la kongsi2 la kn...ni pun pinjam basikal PIAH punya...








pandai dah ijat kayuh basikal,nnt ibu beli satu tuk ijat ye...







4 ulasan:

mamalieyna berkata...

waa Piah dah ada beskal besar ke?..

suka la abg ijat tu, dpt men beskal kwsn lapang..kan..

nureen berkata...

makin laju la kayuhnyerr nanti... rumah baru yerr... ;) nureen x pandai nk wat header main belasah je

zaidah berkata...

jangan lupa tau ijat mintak kat ibu satu basikal besar...

Fieza79 berkata...

anak2 fieza suka sgt kayuh basikal...main dlm kwsan rumah tanak...nk main jgk atas jalan..seriau la keta lalu lalang walau tak laju tp merbhaya la jgk kena tgk2 kan...

Followers