Jumaat, 30 Disember 2011

~~DeC 2011..LaGi2 BeRiTa gEmBiRa..iBu PrEgNaN bAbY Ke4~~


salam jumaat yg mulia, penghulu segala hari

seperti tajuk adik ibu mamalieyna baru dapat baby 28 dec 2011,ibu pulak baru ja buat pregnan test
29 dec 2011 ibu positive pregnan 5minggu
penutup tahun 2011 dgn berita2 gembira,

alhamdulillah doa ibu selama ni di makbulkan tuhan, di beri peluang pregnan lg untuk anak yg ke 4,jangka bsalin awal sep 2012 
semoga dpermudahkn segalanya..

happy weekend semua....semoga baby mamalieyna dah boleh blk rmh ari ni,kami suma dah xsabar nak cium2 pipi tembam tu....selamat tahun baru...kemana nak sambut mlm tahun baru ni? apa azam tahun baru?dah capai ke azam 2011?

SELAMT TINGGAL 2011
SELAMAT DATANG 2012






12 ulasan:

~Siti Hajar~ berkata...

Tahniah K.imah...xsabar nk tgk bb k.Imah gak ni..hehe

BB eina xkuar lg ke? nape?

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

alhamdulillah...wahh sure besday dia dekat2 je ngan aishah nnti sbb dulu masa dpt tahu pregnant bulan 12 tahun 2010..eheheh. sama cam akak..

tahniah kak!

Imah Dinor berkata...

tq hajar...baby ina ada masalah penafasan sikit xserius la cuma duc nak buat pmantauan dlm 48jam..ari ni mgkin dah leh kuar..

Imah Dinor berkata...

tq rose..rasa2nya mmg lbh kurang sama ngan aishah la bday nnt...yg best trus cuti raya trus bsmbg dgn cuti bsalin he...

::NureeN:: berkata...

alhamdulillah rezqi k.imah... berita baru d tahun baru :)

eB ezrin berkata...

tahniah imah, suker dgr. eB nih ntah la... biler la nk dpt greenlitenyer. tgh gatal nk ber bb baru nih. ;p
Happy holidays!
Happy New Year!
ps: kim slm kat ina yer. kami ucapkan tahniah :)

Salina@IbuAqil berkata...

Alhamdulillah kak!!
Senyum lebor ina baca entry ni..
Tahniah kak.. Take care ye..
Happy New Year!! ;)

Imah Dinor berkata...

terima kasih kawan2 ibu semua..nureen,eB n ina...

Nadiah Sidek berkata...

tahniah kak! semoga akak dan baby sihat hendaknya. rasa macam nak tambah baby juga..ehehe..

adik akak bersalin dah ek? tak jenguk lagi blog dia

Imah Dinor berkata...

terima kasih nadiah...ye ina dah bsalin 28 dec 2011 ari tu...

Izan Ishak berkata...

tahniah kak imah... wahhh... bby 2012 lah ni ye...

Imah Dinor berkata...

tq izan...

Followers