Khamis, 22 Disember 2011

~~LaGi2 tEmPaT MeNaRiK d LoSt WoLd Of TaMbUn~~

salam khamis yg ceria,ha ibu dah kembali bkrj pagi ari ni so autopublish la
hari ni last cerciter d ipoh so layan jer....





byk deko2 menarik d luar ni....

naik ketapi ni bleh terjah zoo...tp ibu xsmpt naik pun pic2 d zoo ehsan dr anak buah.....yg bwk ijat round2





ni la kakak seri sarina baru abis spm yg slalu layan ijat...



naik kuda pulak


ibu klik pic sendiri dr cermin jer...
  
perasan x dr awal smp habis ni jer pic abg sbb dia ikut sepupunya kesana sini.....suma mainan dicubanya...


dah tukar token first time nak main ni...1 token rm2



kakak cuba xdapat ibu cuba ploak dpt tp 0 markahnya...mainan ni guna 2 token...



giliran ayah pulak nak lps gian main tembak2 botal guna 3 token ada 4 peluru 2 jer kena tp xjatuh so no markah ye......



ready nak balik sudah...kami xbooking mana2 hotel so balik 2 buah keta SIL jer booking hotel lg satu mlm,kami blk singgah tido d rmh rawang so bcuti2 dsana plak, ahad mlm baru blk pj....
dlm pejalanan balik dr tambun sempat singgah kedai mamak makan roti tisu yg panjang xhingat esk n3nya .......ye..... 

6 ulasan:

eB ezrin berkata...

x sbr nk tunggu imah msk zoo. amek gambor ngan bird & ular. i lioke :)

::NureeN:: berkata...

bestnya.... nureen x sampai cini lagik.. nak terjah time skrg sure ramaikan.. tgu la bila sng annti.. :)

Fieza79 berkata...

penah sekali sampai situ lama dulu masa mula2 di buka...rasa mcm nak pi lagi tapi mcm tak sesuai kan sekarang ni dgn ada nya firas huhuu..

Salina@IbuAqil berkata...

Bestnya!!!!! Kami yg dkt pun x sampai lg.. Landscape baru erkk.. ;)

mamalieyna berkata...

best walaupun ofcoz penat kan...balik hari..huu~

LYAfrina berkata...

bestnyer... teruja nk pegi sini jugak.. insyallah... kna simpan duit dulu

Followers