Khamis, 8 Disember 2011

~~HaSiL SoPiNg NiLai3~~

salam khamis yg mulia,akhirnya masalah blog ibu dpt gek dselasaikan dgn perahan otak d mlm hari yg hening 

wah bemadah helah pulak,baru ibu tahu byk benda kena godek2 nak lebih pandai gitukn
hari ni bagai yg drancang ibu dgn suma kwn2 tmpt krj ada team beuilding d TIARA BEACH RESORT PD kul 7 pagi btolak dgn bas dr tmpt krj 
happy sgt sbb dpt kuar bsama kwn2 n naik bas mcm g rombongan sek dolu2 plak hak...so n3 autopublish la..esk cerciter penuh lak ye


bebalik pada tajuk,ibu mmg suka soping,pada ahad awal muharam baru2 ni ibu ada terjah nilai 3 lg, tujuan asal hanya nak beli tambah 
bantal
so layan sebahagian hasil sopingnya

 beli 6biji bantal tuk stanby senang klu ada ramai tetamu dtg cuma pasangkn sarung jer
ni pulak 2biji bantal peluk tuk kakak ngan adik blk jer terus pasangkn sarung hu..

ni la hobi si kakak ngan abg mst beli apa2 pun barang yg ada cop angry birds hu...adik pun ada tp lupa lak nak klik picnya hu...
selamat bkrj n selamat bteam tuk ibu,mst penat dgn aktiviti padat hari ni....

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

sesekali g Nilai jengok umah sana, tak rasa plak nak soping..hee~ bila dah betul2 dok sana nnti, bleh la selalu singgah ..hee

haa pandai pun godek2..hee~

LYAfrina berkata...

bestnyerrrr.. dpt pegi nilai.. dulu msa duk n9 kejap.. xpenah ambik ksmpatan bshopping d nilai.huhu..ruginyerrr

Salina@IbuAqil berkata...

Aqil pun sekarang ni semua nak seragam brg Angry Bird je dia.. Hi3!!!

eB ezrin berkata...

yeay, dh leh msk gambor. suker3 :)

Followers