Jumaat, 23 Disember 2011

~~SiNgGaH2 SeBeLuM BaLiK kL~~


salam jumaat yg mulia ,penghulu segala hari, suka2 ari ni last krj
saja apply cuti nak bsama mak dr kg ....
so layan sikit lg cerciter dlm pejanan blk dr ipoh, ibu mmg mengantuk gila sbb blk krj mlm trus terjah taman tema tu, so ibu tido2 ayam jer risau sbb ayah pun penat drive 3jam lbh gak dah tu kami blk dlm 6.30 ptg smp rawang kul 9mlm, sempat singgah makan n beli buah durian 20 biji, saja blk ikut jalan biasa nak beli buah2 kn...so layan nnnnnnn




first time tengok n makan roti tisu besar gila smp kena letak 2 pinggan nak lapik hu......tp sedap rangup jer
yg order bapanya si sofia,ibu rasa jer.....



ibu klik dr blkg keta jer ,ayah tengah pilih buah durian n rambutan....

kakak bsama rambutan gadingnya......happy weekend.....hu lps ni kena fikir beli buku sek anak2 pulak...

Tiada ulasan:

Followers