Selasa, 13 Disember 2011

~~TiArA BeAcH ReSoRt 2~~


salam selasa yg ceria n selamat kembali btugas setelah 3 hari bcuti bg yg bcuti 3 hari tu ye
bagi ibu hari ni hari last krj pagi,rabu cuti n khamis dah nak masuk krj mlm hu
masih cercite kisah team building d pd lg
harap tak muak layan pic yg blambak2 ni
sebagai kenang kenangan b sama bff n semua staf freescale kl malaysia
malas ibu nak bebel panjang2.biar pic yg mnceritakan sumanya
layannnzzz





sempat makan jajan dulu dlm bas.....bos yg sponser....mr chuah


ini lps present nama team ENJOY...kena buat sorakkn team pulak


sorakkn team kami...'YES..YES..YES..NO..NO..NO..YADA..YADA..YADA..CENCEL..CANCEL..
CANCEL..GO AWAY..ENJOY....dgn penuh semangat gitu...


my BFF kami dwajibkn senyum spanjang hari d sana siap bg petua nak senyum sebut TIGA TIGA TIGA..atau TREE..TREE..TREE.. perasan x ibu ni susah nak senyum tp pic haritu suma pic ibu sengeh habis he..he..


aktiviti dlm dewan,aktiviti yg memerah otak..ngee..


lps mkn kami bposing dulu..


 kenangan manis bsama supervisor yg spoting n hensem...mr chuah


lps mkn tgh ari kami buat aktiviti luar dewan lak aktiviti perah otak n tenaga
kekonon kena miniti dtgh2 sungai yg dlm gitu..


mcm xpecaya ibu kena angkat ari tu..malus...segan tp mst spoting la ..ni kenkonon lalu d sarang labah2 yg bebisa tp jangan sikit pun telanggar ...


dah selesai suma lps minum ptg kami pun blk...yg best aktiviti last bkarok lagu gemilang ella
lps gian nyanyi smp sakit tekak  hu....
dah nak btolak pun..dlm kul 4.45 smp tmpt krj kul 6.30...hu next n3 ibu nak cerciter 
view2 menarik d kawasan tiara beach resort ni..mana tau ada yg teringin nak bcuti d sini ok selamat bkrj...

6 ulasan:

LYAfrina berkata...

bestnyer buat xtvt mcm ni... mmg setiap thn k anjur xtvt ni??

::NureeN:: berkata...

sronok tgk hapening sgt ;)

~Siti Hajar~ berkata...

Bestnyer k.imah, mcm2 xtvt kat PD tu yer, nmpk happy semuanyer..

msti K.imah plg kecik sbb tu kn angkat kan...hehe

Salina@IbuAqil berkata...

Inapun baru mula keje arini.. Malas sggh le rasanya nak keje lepas bercuti panjang.. ;)

eB ezrin berkata...

suker tgk imah ceria :)

mamalieyna berkata...

waah meriahnye..sejak kerja sini tak merasa pengalaman camni..hu~

Followers