Jumaat, 9 Disember 2011

~~TiArA BeAcH ReSoRt 1~~

salam jumaat yg mulia, ibu masih cuti hari ni
esk n weekend ibu krj pg,
semlm punya aktiviti mmg padat ,penat tp enjoy

sejak lbh 11tahun bkrj, ini kali k3 ibu ikuti team beuilding mcm ni
2004 buat d IOI RESORT kali ni 2011 d TIARA BEACH RESORT PD
aktiviti mcm ni dlakukan tuk mmberi motivasi positif kpd suma pkrj
so layan dulu antara pic2 intro...



tema bond to win

tshit pun ikut tema ye..

 
seawal 7pagi kami btolak ..kul 9kami tiba di pd



sesi suaikenal dgn instrakter dulu


harus la bfoto gedik dulu dgn BFF cik jannah



dgn leader 


dgn BFF lg cik oneh


dan lg dgn shanti


ada aktiviti dlm dewan n dluar


kami pergi dgn 3 buah biji bas dr tmpt krj


pic yg hado...byk pic d camera BFF 

happy jer kwn ibu yg sorang ni

jom makan dulu nnt ibu abadikan pic2 aktiviti d luar dewan pulak
happy weekend...

4 ulasan:

eB ezrin berkata...

okeh, boleh2 :)
ps: dear, naper x bsrkan skit panel utk n3 tuh yer, gambor dh terkeluar skit tuh :)?

mamalieyna berkata...

waaah dh mcm budak sekolah dah..tp tak sangka anak dh 3..hee~ kalau na dh semput beraktiviti camni..hahaha..

::NureeN:: berkata...

meriah la kwn2 k.imah.. 1 m'sia kan :)

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi!! Sakan posingnya.. Hik3!!

Followers