Rabu, 21 Disember 2011

~~mAnDi MaNDa SaMpAi LeBaM D LoSt WoLd Of TaMbUn~~

salam rabu yg mulia...ibu masih bcuti ari last,esh dah nak mula krj balik setelah bcuti selama 5ari
tp krj 2ari jer cuti lg weekend ni sbb mak dr kg dtg saja abiskn cuti tahunan
 sambung cerciter d tambun lg

mmg byk tempat nak mandi,ada kolam tuk kanak2 jer,ada kolam yg dalam ,yg best ada kolam air panas ikut suhu ,ibu suka yg suhu 37c tu...40c pun ada tp boleh btahan dlm 5minit jer panas seh...

tp pic xbyk lps klik2 jer trus simpan cam. trus mandi2 kesana sini...naik pelampung yg besar tu tp ada khidmat juru foto dmana2 dia klik pic kita n pakaikn tag,bila nak balik bleh klim kat counter
ibu ada ambik tp bila tgk regenya rm25 ibu cencel jer mahal sgt....

so layan pic yg hado..janji ada gak kengan kn......





sofia ngan ijat belajar berenang......sofia ni nampak ganas tp takut air...


dr kiri ijat,ibu,ain, mama rawang n kakak wawa....happy habis kami time tu...


ibu ada anak kecik so....mandi pun d kolam kanak2 jer....SIL n anak2 dia siap naik gelongsur yg pusing2 tu...


mmg tunggu jer time air tu nak tumpah kami belari tadah kepala so happy...


kurang selesa sbb telalu ramai org sbb ada 4 buah bas dtg buat familyday d situ..dlm 3 gruap gitu....



ijat sempat pose atas kura2 besar ...esk n3 layan fun fair plak ye n pic ijat dgn binatang dlm zoo d sana...memang berbaloi......

3 ulasan:

eB ezrin berkata...

wah kiranyer kena msk pagi2 lah yer? dear. kanak2 bwh 3 thn kena byr x?

mamalieyna berkata...

best la abg ijat tu..kalau arif pun takut2 lgi nak men air lama2..huu~

~Siti Hajar~ berkata...

Kami nk terjah tambun ni 1/1/2012 ni, ada kenduri di ipoh trs nk mandi d situ..hehe

Bestnyer bwk anak2 mandi, xsabar nk tgu turn kami plk, anak2 xtau lg ni, nk bt suprise...hehe

Comel pelampung ketam ijat tu, cam tuannyer jgk...hehe

Followers