Rabu, 28 Disember 2011

~~aDiK aKu AkA MaMaLiEyNa DaH SeLaMaT BsALiN~~

salam rabu yg mulia, bsiaran langsung dr rmh adik aka mamalieyna,alhamdulillah
seperti tajuk n jangka bersalin 28 dec 2011 adik ibu aka mamalieyna dah selamat bsalin baby boy d hospital serdang around 1 am td seberat 3.1kg secara normal buat ptama kalinya.....

TAHNIAH BUAT KELUARGA MAMALIEYNA

tunggu cerciter penuh dr dia ek........semoga cepat dpt balik rumah....abang  long tak sabar nak jumpa ni....

8 ulasan:

Fieza79 berkata...

alahai dah selamat bersalin eina..tahniah utk die ye..nti imah tlg kim salam fieza ehh...hee tk sabar nk tgk baby nyerr..

::NureeN:: berkata...

tahniah.. alhamdulillah 2 2 selamat... :)

mummy_ayu berkata...

wah..dah selamat dah bersalin..alhamdulillah...
nanti kirim salam kat dia ek..and sampaikan congrats dr Ayu!!

~Siti Hajar~ berkata...

td tgk kat fb k.imah xbgtau adik mana, ni dh tau la eina...

Tahniah yer, xsabar nk tgk Arif junior...hehe

Izan Ishak berkata...

tahniah2...dpt bby boy!!!

alhamdulillah dah selamat bersalin pun eina ye kak... nnti jgn lupa kirim salam padanya ye!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

alhamdulillah..td dpt sms darimek na..dia cakap jgn announce kat blog dulu..tup2 akak dah announce..ehehehe

sonot kan..syukur dpt bersalin normal..:-)

Salina@IbuAqil berkata...

Alhamdulillah!!
Tahniahhhh!!
;)

eB ezrin berkata...

tahniah.kim slm y.

Followers