Khamis, 29 Disember 2011

~~BaBy TuA, CoMEi TaK?

salam khamis yg mulia, baby ina belum dpt blk rmh lg,ibu pulak sibuk uruskn hal sek. anak2 ibu
semalam dah bereskn yuran n beli buku sek. agama,hari ni nak pergi sek. keb.pulak

smp baby baru pun blm jumpa lg,harap2 harini dapat la baby ina blk rmh, tak puas la tgk pic jer
so layan dulu pic baby tua ni bsama drypers yg comie n ibu suka sgt .....





abang ijt pakai ni time tido siang n mlm jer.....




saya sayang ibu






saya sayang ayah 
FOREVER N EVER.......


5 ulasan:

Fieza79 berkata...

imah nanti pi tgk bby amik gmbaq byk2 publish sini tau..

::NureeN:: berkata...

sama la ellesya pakai yg ni jgk.. mlm ja.. siang dia jarang tdoq so mmg x pakai.. :)

Salina@IbuAqil berkata...

Alalalalal!!!
Comelnya..
Tua pun tualah asalkan still BABY ibu dia.. ;D

LYAfrina berkata...

amboi..kemain lg model posing...
asya pon pkai drypers... tp y jenis ni limited edition j kan.. kt sini dh xde stok y mcm ni..

eB ezrin berkata...

aerish tuh dh nk msk 3 taun bln 1 nih. msh berpampers lagi/ hu3

Followers