Selasa, 20 Disember 2011

~~SeHaRi D LoSt WoLd Of TaMbUn IpOh PeRaK~~

salam selasa yg indah,seperti tajuk n planing ibu weekend lps
pada sabtu lps ibu bsama SIL dr rawang dlm 3 buah keta terjah taman tema d ipoh perak
dimana lg klu tidak di LOST WOLD OF TAMBUN IPOH
mmg heppening n syok habis,dr kul 11pg smp le ke 5.30 ptg baru kuar

balik jer dr krj mlm sabtu dlm kul 7.30pg btolak dr pj, kul 10.30 smp sana
dlm kul 11 lbh beli tiket, dewasa rm45(ibu ngan ayah rm90)kanak2 rm38(kakak n abang rm76) total rm166 mahalkn tp berbaloi sbb mcm2 ada

selain dr tempat mandi, ada zoo,kemudahan makanan ada d jual,ada kolam air panas,ada ketapi untuk pusing2 sekitar taman tema,ada fun fair ,ada buaian yg laju2 tu,ada sampan yg pusing 180darjah tu n byk lagi lah

layan dulu pic2 intro n sblm mandi zasssssssssssss.......




byk pemandangan menarik d luar ni...


dr depan







muka org baru blk krj mlm..... tp layan jer....


bsama SIL ibunya si sofia


dua org yg gilakan baju angry birds...sofia n ijat



xbeli...posing pun jadilah..mahal2 fm kat sana...rembat dua jer satu tuk ibu ...satu tuk adik ibu mamalieyna hu...


sementara nak tunggu ayah beli tiket layan budak2 ni dok mcolorkn gambar angry birds lg....

mahal tp berbaloi harga tiket termasuk suma mainan dlm tu...


dapat sudah tiket n gelang ni...blk kalau pulangkn dapat blk rm10..kami 4org dpt blk rm40....ok la tu...

next n3 esk cerciter mandi manda pulak.....selamat bkerja...

3 ulasan:

LYAfrina berkata...

woww..sedapnyer dier pegi main air kat sini.. kat pntai timur ni kna stop dlu xtvt melibatkan air.. nk ke kolam pon x syok klo hujan2 skmo.

mamalieyna berkata...

bestnyer....berbaloi sbb anak2 dh beso, dpt main2 sepuasnya kan..kalau g ngn arif ni, rugi..dia bukan nak reti layan main2 ni lagi..hee~ tunggu besar sket la..

janji anak2 happy kan, tmbh2 cuti sekolah ni, sesekali melabur,,takpa..hee~

oooh FM ada eh for me..lalala..suka...~

eB ezrin berkata...

wahhh, mhl gaks yer imah? hu3
tapi i lioke. x sbr nk tunggu nx n3 :)

Followers