Rabu, 14 Disember 2011

~~TeMpAt2 MeNaRiK d TiArA bEaCh ReSoRt~~

salam rabu, woldles wednesday ari nikn ,nak ceciter tempat menarik yg sempat ibu klik2 
semasa d tiara beach resort
ibu cuti hari ni,tp byk krj rmh belum beres, minggu ni krj 2 ari jer
week end ada planing nak bwk anak2 g becuti...di mana...pangkor atau gambang, teluk batik  atau pun bukit tambun.....tunggu.minggu dpn punya cerciter.....hari tuk pek bag n ready go to holiday.....
selamat bkrj suma...
layan antara pic yg hado....




selamat dtg...xtau lg bila boleh kesini lg....


 bestkn...geram nak g terjun dlm kolam yg begitu luas...

 air terjun pun ada...

mmg byk play ground kat sini.....kwn2 ibu yg berasal dr n9 kebanyakknya bwk family check in kat sini....

4 ulasan:

LYAfrina berkata...

kolam y ada gelongsor tu..syoknyer..

eyhh jom r g gambang.. nk g gambang gak ni.. tp tgu akhir thn kot.

eB ezrin berkata...

femes tmpt tuh kan? :)

mamalieyna berkata...

dpt bwk anak2 g sini pun best kan ni..

mak mai sini 17hb ni tau..takpa la mak mai umah na dulu la gitu..taktau bila nk betul2 bersalin ni..hee~

Salina@IbuAqil berkata...

Bestnya dpt mandi manda kat kolam tu sis.. ;)

Followers