Isnin, 3 September 2012

~~MeMBeR DTg MeLAwAt IBu dLm PaNTaNg~~

salam isnin,hari ni hari k19 ibu dlm pantang,3ari holiday bg anak2 n ayah penuh dgn undangan open house
ibu pun ikut juga tp mkn yg mana boleh mkn je la...
tp sgt2 menguji kesabaran sbb makannnya mmg kegemaran ibu spt laksa n rojak buah...tp xpe nnt lps pantang makan puas2 gitu
kisahnya setiap kali klu nak kuar pergi rmh rawang anak2 mmg suka angkut apa benda barang2 yg ada suma nak bwk mcm la pergi bcuti bhari2
si abag bwk natebook ,camera n kebal usb camera pun bwk,bila blk tertinggal pulak kat rmh rawang,tp bila rojer2 org sana ckp xde apa yg tertinggal hu...sakit hati betul 
apa xnya mcm mana ibu nak tranfer pic2 suma ada dlm camera tu...
xde mood rasanya nak update blog klu xde pickn
lps ni kena klik2 dr fon jela....

dlm camera nnt ibu fikirkn mcm mana nak buat hu...layan pic ibu kongsi dr fb member yg dtg melawat ibu rabu lps...






kwn ibu kak zaya masih anak dara ni tp pandai main n ambik hati anak teruna ibu yg sorang ni







hu..bila tgk pic ni rupa2nya pipi ibu masih embambam lg mcmmana nak kuruskn pipi ni







tgh belajar dukung baby




ni la leader tmpt krj ibu yg spoting kira BFF ibu la...sbb kemana2 kami bsama smp ke melaka jln2 pun dgn dia..tgk wayang pun dgn dia...dia anak sulung dlm kuaga tu yg nampak pandai sgt dukung baby walaupun dia belum dkurniakan baby lg..semoga kak liza d murahkn rezki mana tua tuah dukung aina ni..amin...

3 ulasan:

eB berkata...

aminnnnnnnnnnnnnnnn
insyaallah...
wah 19 hari dh berayer yer... ha3... paku dlh pakus erpih, eB dolo siap gi shopin lagi...
ngeh3... ntah aper2 kan? ;p

psl kabel tuh... bli kat kedai pc. samer jerk. murah... dlm 10 hinggit... x yh pikir yg ilang dh tau... sedih nanti :)

LYAfrina berkata...

salam imah... tahniah ye atas kelahiran baby.. & salam aidilfitri..maaf zahir & batin

mamalieyna berkata...

betul kata eB tu, beli pun murah jer..hehe..

happy sekejap org mai melawat kan, bila dok dan mengadap je peel anak2, boleh tension jugak..tak dan2x nak berjalan ye, belum habis pantang loor..haissh..hehe~

Followers