Jumaat, 14 September 2012

~~BiSKuT GuLa~~

salam jumaat,dah sbln ibu bpantang hari ni,aina pun dah genab sbln
aina dah besar...dah byk peel yg dia tunjuk,suka tido lena siang hari ter masuk ibu yg suka tido siang gek
bila lps maqrib selalu mengamuk2 nagis dulu sblm tido...mlm beres tido setiap 3,4jam bangun menyusu tp kira ibu dpt tido lena jugak la
kisah si biskut gula ni,susah nak jumpa kat kl ni...ni pun klu dlm pantang mst blk kg beli biskut ni....raya hari tu byk kedai tutup kat pekan sik (pekan dkt rmh mak) so nasib ada adik ibu aka mamalieyna nak g soping ke baling, pekan k2 kami bsoping2 klu blk kg kn,baru dpt beli ni pun tinggal 3 bungkus je
biasa mak ibu akan beli satu bungkus besar tau.....terima kasih mamalieyna kira hadiah tuk ibu bpantang la ye he...sedap sgt sbb ibu mmg suka mkm manis2....bila dah habis layan je la biskut kosong sob..sob...



rasa cm kat belah utara jer ada biskut ni.... kita selangor n kl ade ke?

4 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

tak pernah jumpa la kak biskut gula ni, 1st time tengok kat blog akak ni

mamalieyna berkata...

biskut ni limited edition sket, utara ja ada kot..he~

::NureeN:: berkata...

x kan x dak kot... mesti ada punya... klau x dak beli siap2 bwk blk kl hehhe

LYAfrina berkata...

x pernha tgk & jumpa pon biskut ni

Followers