Isnin, 10 September 2012

~~OpEn HoUse Vs B'DaY PaRtY~~

salam isnin,hari ke 26 ibu bpantang,ibu sihat ,aina pun btambah2 tembam maklum la kuat menyusu 2jam sekali mst nak menyusu
cerciter lama la ye...kisah pada 31 ogos lps ialah b'day anak BIL dr taman dato harun tp sambut d rawang kebetulan SIL ada buat open house so tumpang potong kek kat sana gitu, kebetulan suma dah bkumpulkn
tp ibu masih dlm pantang so tgk dr kejauhan la asyik dok BF baby jer 
kebanyakkn pic ni kakak ain yg klik2 layan pic tuk kenangan
happy b'day UMAIRAH KE6TAHUN



cantik kek umairah barbei btudung gitu..(ana muslim kot)



hu..anak ibu yg sorang ni mcm b'day dia pulak..


xsabar nak makan kek tu...

 

linlin dah pasang...ready nak potong ni...





mcm abg ijat je yg nyanyi sorang2...





adik suap kat kakak dulu ye...


kakak pulak suap kat adik


ibu yg klik dr dlm rmh..


ibu bsama anak SIL nur kaisara shida 3bln


pic tuan tanah dlm pantang pun join open house gek..bsama baby yg baru hari ke 16..time ni


abg ijat yg sentiasa geram dgn adik...

sayang ke geram ni
esk 11 sep 2012 hari ptama anak sulung ibu amirul duduki UPSR,semoga abg jawab dgn tenang n peroleh yg terbaik...ibu sentiasa doakn yg terbaik...

1 ulasan:

mamalieyna berkata...

makin meriah cucu2 pompuan tok mat..hehe~

good luck to abang mirul~

Followers