Isnin, 24 September 2012

~~mAiNaN Oh mAiNaN~~

salam isnin, suka ibu nak sebut di sini,hari ni hari ke 40 ibu bpantang,tinggal lg 4 hari jer nak habis pantang
knp ibu suka sgt,sbb bukan ibu bpantang 100% pun,bab2 makan suma dah taram cuma yg sejuk2 jer ibu xberani nak makan n laksa pun ibu belum makan lg

ibu cuma bringat pantang larang org tua2 bpantang biar smp 44 hari so mcm pegerakkn tu masih xselesa selagi xcukup 44harikn..lps ni boleh kuar jalan2 dgn bebasnya...

dlm pantang ni anak2 ibu pun xkuar jenjalan kemana2 pun cuma main2 sekitar rmh jer kesiankn...teman ibu konon2..layan abang mirul yg sentiasa btemankn barang2 mainnnya....





cantik pulak tikar tempat anak2 lepak yg adik ibu aka mamalieyna tolong beli ni....selesa tuk anak duduk... 

4 ulasan:

::NureeN:: berkata...

mmg cantik la carpet tue, corak y nureen suka

LYAfrina berkata...

banyaknyer mainan dia...
dah x lama tu..lps ni blh la ambik udara luar

Izan Ishak berkata...

samalah kita kak... dan nak 44 hari kan. kejap je rasa. izan pun bab pantang ni mmg takdelah pantang mana pun. bab jalan2 dah pi shopping pun kat nilai 3 lepas hantar mak last week... hehe...

eB berkata...

cantek plk tuh coraknyer. eB suker :)

Followers