Khamis, 30 Ogos 2012

~~PeRubAhAn SiKaP AbG IjAt BiLa dAh DpT AdIk~~


salam syawal n salam khamis, esk suma holiday kn menyambut merdeka
esk ibu pun nak menghadiri open house rmh SIL d rawang, dah bosan dok rmh

kisah si abg ijat yg makin hari makin nakal n hilang kesabaran ibu dbuatnya
mula2 riaksi si abg2 n si kakak bila ptama kali dpt jumpa baby bila ibu blk dr spital memang teruja sumanya
masing2 berebut nak cium baby

paling teruja si abg ijat,pantang adik tido mesti dia nak cium n selalu ckp "ibu2 baby dah bangun"
pada hal baby baru tido hu..sabar je la
tp kadang2 kesian juga tgk dia, ye la selama 4tahun lbh dia mmg manja dgn ibu,tido pun dgn ibu lg
skrg mmg dia cari pasal jer nak bg ibu marah,kadang2 ibu tegur cara lembut kadang2 kena bkeras juga
layan pic kelakar si abag yg pakai topi yg d perbuat dr kulit limau bali mak kirim dr kg
ingat time ibu kecik2 dulu selalu buat gini
selamat bcuti n selamat serbu open house....




baru prasan belum ada pic abang dgn baby lg....

3 ulasan:

eB berkata...

comel abg ijat... dh muler jeles ker blom tuh :)

best la imah, kami blom dpt jemputan open house lagi la. ;p

::NureeN:: berkata...

mmg mcm tue la anak2 bila dpt adik.. mcm ellesya pon g2 jgk.. mmg kesabaran teruji tol masa dlm pantang kan huhu

mamalieyna berkata...

HEHE,,,JAUH LG PERJALANAN BERPANTANG SAMBIL DITEMANI ABG IJAT..HEHE..MMG TERUJI KESABARAN.. NAIK GERAM KITA DIBUATNYA..PENGALAMAN SEMUA ORG PUN SAMA AGKNYA..LAINLAH ANAK2 YG BESO2 KAN..APAPUN..SABOOOOOOO..

EHEH...G OPEN HOUSE, JGN TERSASUL MKN PLAK..AWAK TU DLM PANTANG..HIKHIK..

Followers