Isnin, 30 Januari 2012

~~SeKaRaNg SuKa MaKaN bUaH KiWi La PuLaK~~

salam isnin yg ceria, sgt2 suka sbb ari ni dah last krj pagi esk cuti ,lusa pulak msk krj mlm pulak
mcm tu la rutin krj ibu dah hampir 12 tahun krj shift ni....

sejak dua menjak ni ibu suka mkn buah kiwi la pulak
bila terbayang tu kecor air liur rasanya
trus ja g terjar pasar raya GIANT yg dkt dgn rmh ibu ni g cari mmg ada so...trus rembat
balik potong letak garam sikit....fuh lga rasanya apa yg dihajat dpt ttunaikn
jangan la dok mngidam yg pelik2 sudah..stakat ibu suka makan yg masam2 jer
yg belum dpt lg buah kelubi segar tu..mana nak cari tu ha....? teringin sgt hu.....





cantikkn corak dia....



5 ulasan:

LYAfrina berkata...

suka gak makan..sejuk je buah ji

Izan Ishak berkata...

sedapnya kak... dah lama sgt tak makan buah kiwi...

::NureeN:: berkata...

sbb buah kiwi ni ada rasa masam2 cikit kot :)...
nureen semua buah bedal kecuali nenas :)

Salina@IbuAqil berkata...

X penah mkn buah ni lg..
Sjak akhir2 ni ina plak suka benor nak mkn roti planta..
Sampai terasa2 ke anak tekak..
X tau nape.. ;)

mamalieyna berkata...

haa dh mula ngidam2 dah..jgn ngidam yg bebukan udah..hehe~

Followers