Khamis, 26 Januari 2012

~~InGaT LiMaU...InGaT TaHuN BaRu CiNa~~

salam khamis yg ceria,ibu masih cuti,esk dah nak masuk krj pagi,ayah masih bcuti,minggu dpn baru masuk krj lek...ingat limau ingat tahun baru cina kn...ni yg best bila dekat2 nak sambut tahun baru cina mst kita suma dpt merasa limau mandarin secara PERCUMA ok....

boleh dkatakn suma org akan dpt merasa mkn limau percuma d musim perayaan tahun baru cina kn
ibu pun xketinggalan dpt gak merasa sbb bos2 n pelangan2 ayah kebykknnya cina
so ayah ada bwk balik satu kotak minggu lps..jenuh gak nak abiskn...

see.....masam2 manis....suka2........ 



3 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Simbolik!! Macam kita asal puasa je adalah pesta kurma.. ;D

::NureeN:: berkata...

thn ni x dpt free pon.. abah plak yg beli wat kndri ari tue wat dessert :)

mamalieyna berkata...

betul..CNY mmg kaya dgn buah limau..tp tahun ni tak merasa dpt free sbb tak kerja, tp si abahnye beli kt Giant..nak merasa, dia dpt kt opisnye sikit ja, tak puas la tu..

Followers