Selasa, 17 Januari 2012

~~MaRi MeWaRnA~~


salam selasa,kembali bsiaran,ibu krj pagi minggu ni, so auto publish la ye,janji bupdate blog ibu ni
sejak bukak sek ni,ijat xabis2 nak ikut je apa yg abg n kakak buat
bmula dr beli brg2 sek smp la ke buat home work

dia pun sibuk nak blajar..see...mewarna pun jadi la...



dgn tekunnya...



terbalik pun terbalik la...janji ada minat nak belajar, tahun depan dah nak msk tadika...
cepat betul masa blalu...rasa anak yg sorang ni masih baby lg.....

6 ulasan:

Izan Ishak berkata...

wahhh...rajinnya ijat!

LYAfrina berkata...

alahai... knapa bibir kaler kuning??

~Siti Hajar~ berkata...

Rajinnyer Ijat mewarna tp apsal terbalik...hehe...xpe janji ada minat, btl kata mama tuh...hehe

mamalieyna berkata...

good boy..next year dah bleh sekolah kan..permulaan yg baik ni..minat dah ada tu..^_^

eB ezrin berkata...

nanti keje ngan auntie yer? :)

::NureeN:: berkata...

klau ellesya nk clr air.. heheh :)

Followers