Rabu, 2 November 2011

~~WoLdLEs WeDnEsDaY : mAnU hArI LaSt gAnTi PuAsA~~

salam rabu yang mulia...
mood kelaut la semalam nak bbloging
smlm last krj mlm,last juga bpuasa ganti,alhamdulillah cukup sudah ganti puasa

sekian lama ibu dok tunggu pngomen yg tak diundang terjah blog ibu
akhirnya kemarin dia terjah jugak blog ibu...

n3 peberet yg dia selalu komen n3 masakkn,so ari ni mst dia suka sgt nak terjah n ntah apa plak komen dia
maklum la suma masakkn ibu xsedap kat tekak dia...eceh mcm dah penah makan jer masakkn ibu ???????
manu semalam layanzzz....



 goreng pisang i like sesangat..pisang segar dr ladang FIL tau....ole2 dr kg..
 sup cendawan
 ayam goreng kunyit
 jagung rebus campur susu pekat
memang jadi kegemaran anak2 ibu...


disini ibu nak kongsi2 komen dr si ipoh mari tu..siap ada dua komen yg sama lg....apa pendapat kawan2?



7 Ulasan


Blogger Salina@IbuAqil berkata...
Uiksss!! Siapakah si "IPOH MARI" tu?! Kuang asam.. Merosakkan nama org2 Ipoh yg lain.. Ina Ipoh gak.. Hik3!!! Tp im ok jerk sis.. Kan?! hehehehee
28 Oktober 2011 11:38 PG
Padam
Blogger mamalieyna berkata...
haih...pelik je kan dgn 'org tu'..apa mslh sebenar dia tu..haih~ abg ijat mmg kontra ngn ayep..ayep bab2 ni..mmg dia takmo aja...hee~
28 Oktober 2011 12:25 PTG
Padam
Blogger Ms Fai berkata...
wah, di kalangan blogger pn ade mcm ni jugak. ape la yg "die" dapat agaknye dgn buat mcm nii...
28 Oktober 2011 1:06 PTG
Padam
Blogger ::NureeN:: berkata...
sape tue.. amboi suka ati la kan.. kita punya blog nk tulis apa pon.. yg dengki apasat.. recipi kita nk kongsi pon x salah pa.. *ellesya pon pantang jumpak gak.. hehee
1 November 2011 11:27 PG
Padam
Tanpa Nama Tanpa Nama berkata...
RILEKS LA..TAKKAN TAK BOLEH DIKRITIK...NI ZAMAN NAJIB LA PM...KRITIK MENGKRITIK TU PERKARA BIASA...KALO AWOK2 DOK MENUJI JE... SAPE PULE NAK KRITIK...KRITIK TU KAN BAGUS..MEMBINA APER....- IPOH MARI-
1 November 2011 5:12 PTG
Padam
Tanpa Nama Tanpa Nama berkata...
RILEKS LA..TAKKAN TAK BOLEH DIKRITIK...NI ZAMAN NAJIB LA PM...KRITIK MENGKRITIK TU PERKARA BIASA...KALO AWOK2 DOK MENUJI JE... SAPE PULE NAK KRITIK...KRITIK TU KAN BAGUS..MEMBINA APER....- IPOH MARI-
1 November 2011 5:12 PTG
Padam
Blogger dinor's family berkata...
UMMM AKHIRNYA AWAK INTERFRAME GAK YE....DAH DEKAT 5HARI SAYA TUNGGU KOMEN DR AWAK...KOMEN MEMBINA XKISAH LER...TP XKN SUMA N3 SAYA AWAK KRITIK LAK ..SAYA ADA WAT AWAK SAKIT HATI KE....? N ONE MORE THINGS...SINI BUKAN MEDAN NAK BPOLITIK K....TQ
2 November 2011 12:58 PG
Padam

7 ulasan:

mamalieyna berkata...

dh habis puasa ganti...best aa..Na tunggu bersalin dl aa...

herm...looks like mcm ku kenal je ayat org tu..hee~ nnti kite siasat.. saja nak nyakat je tu rasa2nya.. ^_^

eB ezrin berkata...

wah, eB ader 56 hari lg nk ganti. hu3... jap nk gi tgk aper kes ipoh mari tuh... uish3.. tercabar jadik org ipoh nih.

Salina@IbuAqil berkata...

abeh dah ganti pose? hebat lah sis.. :D opsssss!!! Ipoh Mari tatak sombong.. Hik3!!!

LYAfrina berkata...

lya x ganti pon lg puasa gnti..

wowww..sedapnyer pisang goreng tu.klo kt sini lain pisangnyer..

~Siti Hajar~ berkata...

bestnyer k.imah dah hbs ganti puasa, sy blm ganti lg, besa la sy ni sllu last2 minit...huhu

nk komen skt psl ipoh mali tu, blh k.imah..

*Wei! Jgn pakai nama 'ipoh mali' la, buat malu org ipoh je, pakai la 'longkang mali' br sesuei..

dinor's family berkata...

tu la pasal...jgn main2 guna nama IPOH MARI coz...ramai kwn2 ibu dr ipoh baik2 belaka....si IPOH MARI yg sorang ni pun baik orgnya tp nak cari perhatian xkena tmpt n orgnya..harap bwk2 la insaf ye....blog ibu hanya tuk suka suki jer....nak cari ramai kwn bukan lawan...so...ibu dah maafkn dia....harap lps ni xde lg dia mnyibuk kat blog ibu....sbg penutup tahun 2011...buka buku baru tuk 2012...amin...

::NureeN:: berkata...

cian org ipoh, kerana nila setitik rosak susu sebelanga..

* suka la mushroom sup tue

Followers