Rabu, 23 November 2011

~~BaHuLu SeKaRaNg~~

salam rabu yg dingin ,ibu masih bkrj mlm
hari ni ada misi ksek keb si abg mirul tuk mengambil wang rm100 bantuan kerajaan tuk suma pelajar tu kn

kakak ain hari rabu dpn dlm kul 11.45 ibu gerak le...ala dekat jer dlm 10minit dr rmh,
naik apa lg klu xmerempit he....timenya 12 thr hingga 2 ptg

hu semalam ngeri betul...ibu dpt tido dlm 2jam jer ....pagi kul 7 smp kul 8.00
ptg dlm kul 12 smp kul 1 jer ibu xdpt nak lena la xtau knp ,pusing kiri ,pusing kanan tp mata ni xmo lena....emmm....runsing ibu la....alih2 dah kul 4ptg dah nak bsiap g krj hu....

apa lg mlmnya ibu minum air ali cafe dr power root tu...tahan smp pagi ,xngantuk pun, hu mungkin time ibu tgh sedap lena ada sms atau call ibu susah dah nak lena blk, hu..... lari dr tajuk jap ye....susahkn krj shift mlm 12jam ni

dah klik2 pic ni kn harus la dabadikn
anak2 ibu suka makan kueh tradisional ni ...kueh bahulu buatan skrg senang n cepat dmasak dgn oven jer kn....ibu slalu beli d mydin mall subang he.....selamat bkrj tuk kwn2 n selamat tido tuk ibu ye.....semoga hari ni dpt tido nyenyak ....amin....



bahulu ikan



nyam....nyam....nyam...

4 ulasan:

Izan Ishak berkata...

susahkan kak nak cari yg ori ada bau asap2 tuh. teringat dulu2 mak izan rajin buat bahulu. skrg ni beli aje.

eB ezrin berkata...

eB x reti wat. mkn pandai. ha ha ha

Salina@IbuAqil berkata...

Ina rindu bahulu zaman opah ina dulu.. lain rasanya dgn bahulu skrg ni..

mamalieyna berkata...

suka betul abg ijat mkn bahulu kan..ayep kurang, sbb makayah dia jrg belikan..hee~

tak sanggup kerja shift..takleh bygkan malam tk tido..hee~ pernh merasa skali ja lepas SPM dulu, ups kali ke-2 part time ms blajar kt U..hee~ lotih n lemah badan

Followers