Rabu, 12 Oktober 2011

~~iCtY bUkAn HaNyA AdA LaMpu~~

 salam rabu dah
cepatnya masa blalu, slps blk dr mkn2 mlm minggu lps
ayah bwk kami g terjah icty lak
mulanya mcm boring sbb dah pegi tgk lampu jer

ptama kali pegi mlm nak sambut tahun baru 2011
org ya rabbi ramai amat,tp mlm bru ni org xle seramai mlm tahun baru tu
ada tmpt baru..main salji, tp edok le masuk, mahal le
sewa baju dah rm20 blm kira nak main2 alat kat situ lg

so layan jer anak main ketapi ngan keta mainn...






cantikkn lampu....
 palig ibu suka sbb warna hijau..
 makin byk replika lampu binatang..




 kakak ngan spupunya awani...

 ijat siap tukar baju dah..td mkn2 kotor suma..





adik yg setia mngikut jer mana kakaknya ajak hu...adik sorang dah xlarat nak bwk perot...so xikut trus blk..aka mamalieyna tu...





 "cepat2 naik ketapi dah nak gerak blk kg kedah ni...."

 layan jer...
jom balik...
jam pun dah hampir 12 mllm dah nak masuk tanggal 9.10.11....terima kasih atas budi baik ayah bwk ibu ngan anak2 jln2 pd mlm smbtn harijadi ibu....love you forever n ever.....:)n3 esk acara kemuncak majlis potong2 kek plak...he...

5 ulasan:

mamalieyna berkata...

huu..jeles2x...tp kalau g mesti tak daya nak jalan..mak buyung cepat penat..hee~ tunggu next year la..bwk mak skali, mak tak pernah sampai kan..

LYAfrina berkata...

teringin sgt2 nak jejak kaki k i-city..tp x kesampaian lg..bru2 ni x smpat nk pegi..insyallah..kalo ade rezeki..bln 12 ni

~Siti Hajar~ berkata...

Dah pnh sampai i-city ni dulu tp time tu xbyk lg lampu2 cam skrg...

Lampu2 tu cantik tp org ramai sgt xde privacy la nk snap pic kan k.imah, asyik nmpk b/ground org jelah kan...hehe

Bagus Paksu ikut je kakaknyer nk ke mana...

eB ezrin berkata...

bestkn? kami x sempat jln byk sbb dh lmbt gaks ;p

::NureeN:: berkata...

dah sampai cini.. nureen jek belum.. ntah bila la...

Followers