Selasa, 25 Oktober 2011

~~GuLa2 KaPaS~~

salam selasa.....esk ibu krj la tak suma krj cuma proses ibu je,ibu dah biasa krj ari publik holiday janji masyuk lgpun last  krj pagi
cuti  khamis n jumaat ptg masuk krj mlm
suka mkn gula2 kapas? bg ibu masa kecik2 dulu slalu mintak kat mak nak beli ni
tp dah tua2 ni buruk pulak rupanya klu mkn gula2 kapas
layan ijat yg mmg suka benda2 yg manis ni..jgn selalu amalkn,nnt sakit gigi..happy deepavali suma....layanzz....


5 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!!! Ina suka gula kapas ni.. Tp x mkn selalu ble agak2 tringin tu bodek hubby suh belikn.. Aqil x suka ibu dia ni je yg over.. Hik3!!!

LYAfrina berkata...

lya xleh mkn gula2 kapas.. rsa seriau jer..sbb manis sgt

mamalieyna berkata...

mmg lama gila tak merasa makan kan...beli pun takde nyelah..^_^

kalau dedulu mmg best layan ni..skrg?..tak sesuai..he~

abg ijat selalu ke makan ni? rosak gg nnti..hee~

eB ezrin berkata...

taun nih kami x balik lagi.. kalo x bestnyer... rayer skn.. hu3

~Siti Hajar~ berkata...

anak2 sy xpnh mkn gula2 kapas ni, sy pun xpnh nak beli utk dorg, entah apa rasanya, dl sy kecik2 pnh la rs tp xgemar sgt, manisnyer mak ai xleh terima dek tekak ni...huhu

syok ijat mamam gula2 kapas yer, jaga2 nti sakit gigi kot...hehe

Followers