Isnin, 10 Oktober 2011

~~BeBeRaPa JaM sBeLuM DeTiK 9.10.11~~

salam isnin nan ceria...
rasanya blog ibu dah kembali normal
2,3 ari lps sawan dbuatnya

lambat bsiaran ari ni,ibu masih cuti, sibuk dok kemas2 dapur
weekend penuh dgn aktiviti kuarga
maklum lah smlm tanggal 9.10.11 ada lah ari lahir ibu
so dah lama xsmbt bsama family ramai2

smp gak hajat ibu nak smbt bsama family ayah n family ibu
layan antara pic yg smpt ibu edit d pagi isnin nan buzy ni....







dah ready nak bgerak ke....open table..MUARA IKAN BAKAR PELABUHAN KLANG...
kami pegi 6biji keta tp kami convoi 3biji lu dr pj...lg 3dr rawang so lmbt sikit smp klang dlm 7ptg..kami kami btolak dlm 5,30..6.30 smp le...
harus lah posing2 dlm keta lu...ngan kakak

singgah tunggu ayah ,ibu naik bsama adik lelaki..ayah g jemput SIL d kota damansara...
dah smp posing dgn pemandangan laut yg cantik ni...


blm apa2 ijat dah soping2 keta menan hu,,,,


mama buyung b sama abang long yg manja tu.....adik ibu..a.k.a mamalieyna...
pasangan adik bradik yg skepala suka bgambo...
sukanya ayah ibu bkn senang nak pat kuar bsama slalu ibu krj susah dpt cuti sama2...love you forever...
dan lg ayip pun interframe..
masih mnunggu yg lain2 smp..ayah still malu2 nak gambo..

dsblh kanan abah ayip cik azrul he...n sblah  kiri adik ibu md nasir a.k.a pemandu ibu...b smbg
esk dgn hidangan b sama big DINORFAMILY....





8 ulasan:

LYAfrina berkata...

meriah.... smbut birth bsama y tsyg adalah detik y paling bharga... smoga imah happy2 slalu yer

alimaz kembara terasing berkata...

selamat hari lahir... semoga allah memurahkan rezeki dan diberkati umur..... semalam (9/10/11 ) ... TOK saya meninggal....

mamalieyna berkata...

haa puas tengok pic beso2 gini..hee~ alhamdulillah back to normal dah blog ni..hee~

happy belated besday!

aduhai..giler gemuks mak buyung tu..hee~

maszmadi berkata...

oho, happy belated besday nor.....

ooo eina pi sini yerk..... nak tggu pic dlm blog eina laks.. hehe

Fieza79 berkata...

hepy belated besday..semoga terus di murah kan rezki dr Allah dan di panjangkan usia...moga cpt dpt new baby jgk ok...

bestnya part mkn2 ni...eina pun ada ye..

~Siti Hajar~ berkata...

Hpy belated bdy k.imah...sga pjg umo & murah rezeki sllu andddd btmbh bb baru ijat junior...hehe

Bestnyer sambut bday kat Muara, cpt la update pic makan2, mesti meriah dgn seafood kan...ekekekek

Mamamya berkata...

selamat hari lahir kak... :) dtg dr blog iena... :)

::NureeN:: berkata...

hepi belated besday k.imah..
dah lama x mkn kat cini.. last rasanya thn 2003 kot hehe

Followers