Rabu, 20 April 2011

%%MuArA iKaN bAkAr TaNjUnG hArApAn PiLiHaN uTaMa%%







salam happy sok mo


ibu ni suka mkn,klu mkn kat luar lg le suka

tambah2 lg ada yg blaja



ayah slalu gak bwk kami skuaga ke muara ikan bakar d plbhn klang tu

mcm open table tuk smbut hari jadi ke apa sambutan ke slalu jd pilihan utama

slain tu bagan lalang pun ada jd pilihan gak



last ayah blanja mkn bsama2 kakak ipar dtg dr kedah slps blk dr kemaman

slps raya cina bru ni

tp nak g tmpt mcm ni mst org2 yg kuat mkn bru best



sbb menu2nya yg pst trangkat

tp time g bagan lalang xde lak ibu klik2 picnya

mgkn dah hilang mood



sbb kuar rmh kul 9mlm dpt mkn kul12mlm

ada salah sorang keta adik ayah tayar bocor

pastu sgala set spana xtau ltk kat na so apa lg anta workshop lu le



tp ibu ada pic kenangan time g mkn kat klang pada last year 2010 mlm nya trus

smbut tahun baru kat i-cty .....layan....







dr kul 6ptg smp mlm bru gerak blk ke i-cty tgk bunga api lak...













3 ulasan:

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

mamalieyna berkata...

jom pasni kita plak open table..hehe..sllu tak join sbb dh ramai sedara blah sana kan..hu~

alimaz kembara terasing berkata...

hmmmmmmmmmmm bestnya makn ikan bakar.... nak pulak bawak famili....

Followers