Jumaat, 15 April 2011

@@KeNaNgAn2 IjAt bSaMa DAk AyIp@@

salam weekand suma....

ni kisah budak 2 org ni upin n ipin ni eh silap2...ijat n ayip ni,

ijat tua stahun dr ayip, tp nmpak cm sbaya je..masa ijat 2bln mamalieyna bru kawin tau...

budak 2 org ni kwn baik tp bla bjumpa asyik bgaduh je....see....


time ni ayip bru bleh mrangkak

ni la byk lak gambar2 kenangan ijat ngan dak ayip ni

bla bjauhan slalu abg ijat tsebut2 nama ayip

dpt tgk kat l.top ibu pun jd la

tp bla bjumpa asyik bgumpal je

brebut mainn la, see kwn2...

suke tgk gambar ni, gmbar raya thn lps...happy je bdk 2 org ni....

ni gambar tbaru mlm nak smbut ari jadi ijat k3 bru ni....

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

seb baik la ada gak sepupu terdekat ayep di sini..yg lelain jauh kan..dgn abg ijat, bleh jgk selalu jumpa..tp kalau bleh lepak lama2 cam lepak kt kg lg best kan..kenangan ni, dh besar nnti, depa leh view kita punya blog...hehe..bestlah! ^_^

Bionic women berkata...

tomei jer..at least ada jugak ler masa berjumpa bermesra budak berdua nih.hehe. Dhiya sepupu semuanya lelaki dia sorang jer pompuan. kalau balik kg, mesti pastuh, aksi2 ganas yg ditirunya..huhu..permainan budak lelaki.

Followers