Isnin, 18 April 2011

~~KeNaNgAn D pAnTaI cHeRaTiNg~~





salam sua suma

hari ni ibu cuti bru abis krj pagi

tp esk ptg dah nak msk krj mlm lek

dah rasa bosan tahap gaban dah ni

dah brapa minggu xkuar jln2 ni

anak2 n ayah stiap ujung mggu kuar

tp ibu asyik krj2 je

tp mggu dpn cuti sabtu,ahad n isnin

mst planing baik punya ni

dah bosan2 dok rmh ni,ibu dok belek2 gambar g cherating

dah siap edit2 nak publish la kat blog ibu tuk kenangan... selamat bkrj suma

ibu dok rmh n jap g kuar g byr bil2 yg mana patut..




bla tgk gambar2 ni rasa xpuas g ari tu, rasa nak g lg la.....ijat takut mandi laut....

5 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ha nanti dah cuti tu leh la g cherating lagi..bess...:-)

Bionic women berkata...

Wlaupun orang pahang, tapi asenya dah bertahun x gi cherating..kalau dulu masa zaman belajar ni. setahun xboleh di bilang asenya pergi. bila nak jalan jer, cherating, sampai naik muak dulu..skang ni indu plak asenya..nak gi cherating ler balik nnti....huhu

Zaidah berkata...

tak pernah sampai sana...huhuhuhu

Ati Masrif berkata...

salam kenal,

pernah gi sana juga..bestkan

dok di mana tu ..?

mamalieyna berkata...

oooh bestnye relek2 tepi pantai..jom kita planning2 g cuti2 malaysia ke sana..hehe..

cantik gambo...hehe..leh geng ngn ayep takut laut..hee~

Followers