Jumaat, 5 Oktober 2012

~~MaSa UntUk bEtuKaR KpD BIO AURA PuLaK~~


salam jumaat yg mulia,penghulu segala hari
n3 terakhir tuk minggu ni lain sikit sbb malas nak edit gambo...smlm ada kuar g giant dkt rmh ni je dgn member bawak aina dgn ijat ja,misi utama nak potong rambut..pendek sudah rambut ibu ,selesa je dgn adanya baby ni......
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
so m dah besar cerciter mana yg dah d draf je la......
kisahnya.....penapis air yg sedia ada tu dah cecah 4thn so sedang elok dah patut tukar
blk kg raya ari tu,sangat2 bterima kasih pd BIL yg sulong sbb dia yg bg free je kpd suma adik bradik yg mana nak tukar penapis air,sbb dia mmg ejen nak clear stok kot...he....org dah bg ambik je....suke.... klu dpt brg free :p



blk je kl trus pasang ..nasib senang je...


tgk pd harga idak le nak beli bila tgh2 bajet ni....dpt free kira rezki jgn d tolak...



yg lama harus d tukar..2008 hingga 2012..jasa mu d kenang..eceh...
mmg ringan tugas ibu klu tidak pensan nak masak air tuk 6branak kat rmh ni....







3 ulasan:

eB berkata...

bestnnyer imah.... x der lebih ker? kalo leh byr 20% jerk ker? hik3

nida husna berkata...

betul2. penapis air mmg berguna sgt kat rumah =)

Izan Ishak berkata...

wahhh.. dpt free je. tu yg best tu kak.

Followers