Selasa, 16 Oktober 2012

~~IbU bErJaYa FuLL BF AiNa SeLaMa 2 BulaN~~

salam selasa...esk ibu dah nak masuk krj
 bermula dgn krj pagi..xtau lg boleh ke nak update blog slalu
    
sangat2 rasa betuah sbb ibu berjaya full BF aina selama 2bln.. .esk hari ptama aina duduk rmh umi, minum susu  formula plak ,harap aina xde la masalah apa2,kemarin dah mula traning n berjaya
hari ni   ada appmnt chekup aina 2bln kul 8pg n sbelah ptg nak g buat pembayaran rmh yg beli kat rawang melalui potongan kwsp ibu, ayah punya kena tunggu slps 3thn pengeluaran, pmulaan beli rmh dulu ayah dah kuar habis 
harap urusan suma bjln lancar...boleh jimat belanja bln2 he...so cuma fikir nak bayar rmh kat pj je la 
layan sikit pic aina yg dah mula blajar nak main2 ni...  


aina dah 2bln,smp juling2 biji mata memandang teady bear tu..

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

Alhamdulillah.. untung Aina..

selamat memulakan tugas!

waa tak la terbeban sgt, d[t byr rumah pakai kwsp kan.. best2x..tumpang best..hehe~

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

moga semuanye berjalan lancar kak..& moga aina baik² jer bila di rumah Umi..^^

eB berkata...

alhamdulillah... rezki...
slamat kembali bertugas yer imah :)

~Siti Hajar~ berkata...

Lamanyer xkomen sini sllu masuk jengah je, sblm tu nk ucap happy belated Bday utk k.imah, sga pjg umo & mrh rezki sllu yer...amin amin..

Tahniah k.imah bjaya fully bf Aina, rasa puaskan bila dpt bf anak, rasa bangga je, hope k.imah dpt trskan sampai Aina umo 2 thn nti, tp cam sy ni anak da 4 thn msh bf sampai naik riso dah camna la nk kasi danies tu berhenti bf...huhu


Followers