Isnin, 15 Oktober 2012

~~kUmPuLaN kPoP"MBLAQ JUNIOR" aBaNg aMiRuL~~

salam isnin, jarang2 skali ibu update cerciter tentang abg  yg sulung,abg mirul
skrg abg tgh tunggu result UPSR,so mcm2 aktiviti yg sek dah jadualkn
yg baru lps abg mirul ada masuk petunjukn menari kpop
aktiviti lain yg menanti jumaat ni abg mirul terpilih 10 org yg akan ke kem 'kempin bersihkn hutan'
anjuran bsama MBPJ,hanya 2sek yg terpilih
sek abg mirul,sek keb dato;harun 1 ngan sek keb bukit bintang 1
sek masing2 hanya 10 pelajar yg dpilih, lokasi  penginapan d bagan lalang beach resort..free jer he...

so weekend misi bsoping brg keperluan abg mirul utk ke kem
cuma belikn seluar ngan kasut sport baru...yg lain2 guna yg lama jer
so dsini ibu nak abadikn pic kumpulan kpop abg mirul ehsan dr fb cikgunya 
semoga abg happy dgn suma aktiviti yg cikgu dah atur..lps ni 1 nov 2012 abg akan ikut rombongan sek ke bukit merah pulak...yg ni bayar sendiri la ye...


abg mirul yg bediri 2dr kanan yg bjaket jalur d tangan
mcm xcaya anak sulung ibu dah besar....dah nak sek men...hu...dah tua la ibu ni.....
umur tua.....tp hati sentiasa muda gitu...:p

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

waaa cayalah abng mirul..ingat lg masa dia baby2x dulu, sambut besday setahun dengan makndak..hee~

dah tua la kita kan..hehe~

adianiez AIDA berkata...

Salam ziarah. 1st terjah dr blowalking :-)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

wah..Kpop tu..dah besar dah anak akak ye...

eB berkata...

kpop... i lioke :)

Followers