Isnin, 12 September 2011

~~TeTaMu pTaMa DtG bRaYe~~

salam isnin,masih dlm mood raya
kali ni mood open house lak kan
tp sgt2 la sedih tahun cuti xdak tkena ari minggu so..xpat nak attend open house kemarin ahad
d rmh SIL d rawang,ayah ngan anak2 je g...hu...ibu krj mlm tp smpt gak ibu masak simple2 bla adik ibu mamalieyna call onthe way nak mai rmh braya ari sabtu marin,,,ptgnya ibu dah nak g krj mlm

lain2 tetamu adik ayah ada dtg gak,so bwk anak2 ibu g trus rawang mlmnya,ayah g ahad paginya plak..ibu layan tdo ngan FB je..makin bsemangat sbb ramai kwn lama dpt jumpa lek kwn2 d MIKS sek arab tau....tp ibu xjugak jd ustazah so xle g reunion kolah arab pd raya k3 ari tu... segan la kita ni krj kilang je..ramai kwn2 dah bjaya jd ustazah bagai...tu la kwn2 sibuk blajar ibu sibuk bcinta....hu...dah rezeki masing2...

melalut plak ibu ni...blk crita asal...so layan pic yg hado je ni...


makan smp tanggal2 baju..takut comot kn sbb ada lg rmh lain yg mama nak bwk g terjah tu..




manu yg simple..janji cepat d masak sedap d makan gitu...




sup tulang kegemaran kami skuaga...



mkn bsama bihun...



cucuq kodok pisang pun ada...tuk sarapan buat byk malas nak masak 2,3 kali ...sambil tunggu manu utama layan cucuq kodok lu le..



abg ijat lps ayip blk mlayan dia mkn plak.....



abg ijat ni..cepat tangan kiri plak skrg ni..mamam daging....

hu..ayah jangan ckp la mkn xhingat mmg kegemaran ayah ni...sup tulang..mkn sambil baca paper + tgk tv...anak2 pun tikut sama.....sedih xpat nak g braya mana2 ibu krj mlm...ari minggu dpn krj pagi plak..rugi2....xpat nak buat open house tahun ni...tiap2 tahun buat tp tahun ni cuti xcantik la....gambar kaum ibu xde ye sibuk masak ke....sibuk makan he..he...



6 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ni tetamu jauh ke kak mah? ehehehhe

::NureeN:: berkata...

tetamu yg slalu bertandang ni kan.. sedapnyerr bhun sup.. nk cikit..

eB ezrin berkata...

jemput ar kami laks... ina dh besa gi ;p

Fieza79 berkata...

imah..antara menu2 tu plng bekenan kat cekodok tu..pntang nmpk cekodok...

amboi rajin nya bt makan2 ye..fieza rajin makan je..msk nya mls..huhuu!

LYAfrina berkata...

sedapnyer sup tulang... suker gak:-)

ahhaiii..seksisnyer arif mkn sup..he3

mamalieyna berkata...

hikhik..n3 kito je masih terperam.. =P..budak2 je interframe..hee~

Followers