Khamis, 22 September 2011

~~GiLiRaN iBu LaK G bRaYa~~

salam khamis,ari ni dah nak msk krj mlm
hu....cepatnya masa blalu

rasa rugi tul cuti xdak sabtu ahad raya tahun ni
xpat la ibu g braya rmh SIL d rawang
ayah je tiap2 minggu g

nasib ada gak cuti jumaat lps ari malaysia
leh g rmh adik ibu aka mamalieyna wat makan2 kira merasa gak le walaupun mini open house
rasanya dah nak basi picbya ni

xpe janji kat blog ibu lum update lg
layan pic yg hado.....


tgn mkn nasi tomato, bru smp kul 12thr trus mkn..


mkn laksa lg, pada hal bru lps mkn d rmh ari sblm tu...


wat kenangan...jgn xcaya kami xnah ada gambar bsama walaupu slalu jumpa tp jarang bgmbr ...knp ibu nmpk tembam sgt ni....tidak..kena control mkn lek ni

dah gemuk ke.....tidak.....


sweet memory ...suka tgk pic ni......till than..


dan lg gambar bsama....





ijat suka sgt mkn air buah koktel ni....



kakak ngah layan nasi tomato mmg pebret dia ni...dah 7 thn xreti2 duduk besila hu...


abg mirul dah besar suka control hensem je bla ibu nak klik pic dia....


ayok....ayip sepahkn bilik ye.....ckp mama dia.....dr pg smp ptg asyik layan cd upin ipin je....ish...ish....minggu ni sabtu ahad krj mlm xpat lg nak g open house......sabar je la...tp klu ada yg jemput leh je pegi..krj masuk kul 6ptg...ade ke org nak jemput ni...hu...



8 ulasan:

mamalieyna berkata...

haaa kali ni byk plak snap pic berdua kan..hee~ kenangan adik beradik..^_^

baru hbs agenda masak memasak, si abah arif dh fikir nak wat majlis harijadi arif tahun depan..hu~ advance..ngee..

LYAfrina berkata...

best gak ada adik beradik jd blogger kan..blh share knangan..blh kongsi pic..huhu..jeles2..

::NureeN:: berkata...

teringin nk p umah eina ngan k.imah.. bestnyerr

~Siti Hajar~ berkata...

sweet je k.imah & eina, nmpk baik je 2 beradik, ye la sama2 dok diperatauan blh la bgantung 1 sama lain, ye x?...hehe

ainnoraini berkata...

gambar tu pentingkan..boleh la buat kenang-kenangan...seronok mcm tu..

eB ezrin berkata...

rayer aji sila dtg umah eB ngan eina yer.. sbb kami rayer kat cni jerk :)

Tanpa Nama berkata...

KAKAK DENGAN ADIKNYER SAMEJE KEMBANGNYER...RAJIN KAKAK DAN ADIKNYE MASAK MEMASAK, BOLEH BUAT TEMPAHAN NI.TAK PUN BUKA RESTORAN "M/D BLOGSPOT RESTORAN"

dinor's family berkata...

tanpa nama:...COIIIIII........

Followers