Jumaat, 23 September 2011

~~IjAt NaK Jd MeKaNiK~~

salam jumaat yg mulia
mlm td firt krj mlm, ari ni anta ijat lmbt ,nak g krj bru anta
sbbnya ume pngasuh ijat wat open house
t bangun tdo leh g mkn trus he....

balik pd tajuk ye
kejadian smlm tgh ibu sibuk dok sidai kain
ijat dgn selambenya baring atas lantai dok repair keta menan dia rosak katanya

dr ibu nak marah trus ibu gelak n smpt ibu klik2 pic wat kenangan t dia besar
ibu doakn anak ibu yg sorang ni jd engener pmotoran yg bjaya amin...

apa xnya ijat mmg minat sgt dgn keta2 n moto2 menan ni
xkira kecik ke besar ke janji keta menan
hari2 tido ngan keta menan tau

penah ayah ckp,klu ayah ada rmh besar,ayah nak wat bilik khas tuk ijat main menan keta je.
mmg fanatik tau...g mana2 klu jumpa menan keta mst nak beli..hu...layan pic ijat bsama menan kegemarannya...








kelakar la ijat ni siap baring2 lg mcm mekanik lak..ni dia tiru aksi mekanik bla ayah bwk dia time nak tukar tayar keta lu....



lps je ibu klik2 pic ni trus ijat kena mandi trus anta rmh ume....


suka betul ijat main menan moto tu...ni time g jln2 kat bandar melaka...


suka tul bila byk dpt hadiah menan keta time harijadi yg k3 bru ni...


antara koleksi keta menan ijat..hari2 rmh sepah dek keta menan dia....ibu ayah xkisah rmh sepah janji anak ibu mmbesar dgn normal.....xnormal la klu ada anak kecik tp rmh rapi je kn....pelik lak rasanya klu mcm tu....happy weekend...

3 ulasan:

mamalieyna berkata...

mmg ada talent ijat ni..mmg nmpk sungguh fanatik dia pada motor n kete...kecik2 lg dh pandai gemarkan sesuatu..bagus22x..nnti pindah rawang, buat 1 bilik khas tuk ijat dgn koleksi kete dia, mesti dia happy sngt~

::NureeN:: berkata...

jd makenik bagus.. nanti buka bengkel sndri... teringat plak, tu la impian asben nureen b4 ni tp x kesampaian..

eB ezrin berkata...

wah byknyer kete tgh tunggu turn ;p

Followers