Rabu, 28 September 2011

~~DaH uJuNg2 RaYa BaRu MeRaSa OpEn HoUsE~~

salam 30 syawal, cepatnya masa blalu dah akhir syawal pun
hari ni lambat bsiaran lg,sbb masih cuti tp esk dah masuk krj pagi n3 pun auto publish la

kesian tul ibu tahun ni xde tau cuti jatuh pd ari sabtu ahad
byk undangan open house xleh hadir, kbykkn dr saudara la
yg boleh hadir pun ke rmh kwn2 yg sama shift je

mcm semalam punya open house d rmh member yg satu bas g krj ngan ibu
so sempat gak le ibu klik2 sikit picnya, rmhnya dkt je dlm 10minit dr rmh ibu

lps blk dr mkn2 tru g soping2 blk rmh dah hampir 8 mlm
kuar kul 3, ibu bwk ijat je, kakak sek. abg pulak xmo ikut, boring katanya nnt ibu duduk bsembang lama2...mmg pun....abg dah besar mana nak ikut ibu kuar jln2 lg....ok gak bleh dia tunggu kakak blk sek. bleh ibu mrendek smp mlm he.....layan sikit pic yg hado...





dresing in red kami bdua...bsama baby adam anak member ibu...


ijat yg dah bpandai buat peace..





ijat bsama member ibu dr sarawak tu..ina masih solo lg ni....







tuan rmh yg btudung biru...sibuk nampak.....




byk2 kueh ..kueh lompang ni jd kgemaran ibu ...dah lama xmkn ni...sedap sgt...

blerr lak pic ni...
manu utama NASI BRIANI lauk AYAM MASAK MERAH,DAGING RNDG HITAM,ACAR BUAH N PAPADAM

manu lain LAKSA

ROTI JALA cicah KARI

KEK BATIK

KUEH LOMPANG

KEK KEJU

PULUT KUNING

suma ibu makan ,yg xmakan pulut kuning dgn roti jala je sbb dah full la.....alhamdulillah kenyang n dpt merasa gak walaupun dah ujung2 syawal ni...










6 ulasan:

LYAfrina berkata...

lya lak x sempat g open house jiran2 atau sedra mara pon..just baru ni smpt pegi y jemputan dr ofis jer...

::NureeN:: berkata...

best2

nureen ja x der open house.. teringin nk p tp dh last day syawal hari ni kan ;p

ainnoraini berkata...

ade pulut kuning..sedap tu...

kak ain puntak sempat nak buat open house...nak habis raya dah...

mamalieyna berkata...

waah menu best2 tu..oklah tu ada gk kenangan open house tahun ni..hee~

Fieza79 berkata...

tahun ni fieza pun tk byk pi undangan open house...1-2 buah umah je...

jadi la tu kan dr xde langsung...

eB ezrin berkata...

kalo eB jmpt sudi ker dtg? :)

Followers