Rabu, 10 Ogos 2011

~~MaNu BbUkA D TmPt KrJ~~

salam ramadhan nan mulia
bila cuti2 ni tringat pulak last nigtnya manu bbuka d tmpt krj
ni ibu tapau dr bazar ramadhan, nasi goreng burung puyuh rm4, laksa penang member blanja
minumannya air keladi mmg sgt2 sedap n menepati citarasa gitu
layanzzz..pic tuk kenang kenanga bila ibu brenti krj nnt mst tringat saat ginikn..







sempat kami bfoto gedix lu sblm buat krj ni member ibu kami tgh cuba camera fon baru ni....



gedix lg....

begini la seragam tuk masuk dlm tmpt krj ibu...smstinya ibu akan merindui saat2 begini setelah berenti nnt....mna satu ibu ni....?sapa penah merasa pakai baju gini...mana tau penah ada prektikal kat kilang2 semi conductor ke...selamat bkrj....ibu masih bcuti jumaat krj pagi ler....




7 ulasan:

mamalieyna berkata...

mcm nak naik ke bulan..sure rindu saat2 camni kan bila dh berenti...hope nnti ada la program nak buat selain dok umah, kang boring ooo dok umah sesaja..hee~

menu menarik...tak besa lg beli nasi burung puyuh tu , selalu usya je..leh try nnti ^_^

LYAfrina berkata...

imah dh nk bhenti kerja k???

pasti semua ni kenangan y akan segar dlm ingatan..sib baik ada blog..blh la simpan kenangan tu kan..

~Siti Hajar~ berkata...

klik2 pic utk kenangan, nti bl dh brenti msti sedihkan bila tgk pic2 ni..huhu

tgk pic posing dgn uniform tu tingat citer Puteri Impian yg Amy Mastura blakon tuh...hehe

ainnoraini berkata...

mmg jadi kenangan tu nnt...kak ain pun byk jugak simpan gambar2 waktu keja sekarang ni..

zaidah berkata...

nak berhenti kerja ker imah....pernah pakai baju orang bulan tu masa kerja lepas spm dulu....

::NureeN:: berkata...

nureen dh 2 tahun tinggalkan kilang.. dulu keja kilang hmpir 5thn baru msk keja baru ni..

keja kilang kat juru sbg tech.. ;p

eB ezrin berkata...

bestnyer ader besfren g2 :)

Followers