Jumaat, 26 Ogos 2011

~~BaLiK kAmPuNg oooo...BaLiK KaMpUnG~~

salam ramadhan,salam jumaat yg mulia
sangat2 suka sbb ari ni last krj
lps bbuka nnt bsiap2 tuk blk kg
blk ramai2 dlm 5 buah keta

ada dr sepang,pj n rawang
dah biasa tiap2 tahun kami akan blk ramai2 bkonvoi gitu
ni suma kuaga belah ayah le

barang dah ready msk keta pic ni ibu klik2 2hari lps
sblm tu bila blk kg dah tentu xde masa nak ngadap blog

lg 2 hari tuk ibu mnyambut n nak abadikan tarihk keramat iaitu pd 28 ogos 2011 adalah hari ulangtahun pkahwinan ibu yg ke12...bahagia sgt sbb tahun ni dpt sambut sama d kg betul2 kenangan mngusik jiwa gitu lg 2hari je...

layanzz pic yg brusia 12thn yg lalu....nmpk sgt ibu ASAL DARI KAMPUNG bak kata kecik raja lawak...hik...hik... hanya yg mampu.....


dah ready nak blk kg

time ni 28 ogos 1999 mlm slps akad nikah




sanding simple tuk kuaga je..n bgambar kenangan....d usia 23thn kurus sgt skrg kembang bmangkuk2....tema tetap hijau ,ibu mmg fanatik hijau tau...






time ni d rmh ayah tema oren...lain tul muka ayah dulu2....

yg sgt2 teruja cmpur suka ni...ayah dah beli hadiah tuk ibu...dia kuar soping ngan anak2 time tu ibu krj mlm ayah bg selendang sgt2 suka walau pun xseberapa tp dmata ibu sgt2 bharga warna hijau gak tahu je warna fanatik bini dia ni...


mlm ni leh buat selimut dlm keta blk kg mlm2 sejuk kn.....happy dinor family ke12 n selamat hari raya maaf zahir batin tuk suma kwn2 yg sudi singgah d sini........




5 ulasan:

mamalieyna berkata...

hukhuk...jelesnya depa nak balik kampung..huuu~ tpi takpalah, thn ni sempat la jgk berpagi raya dgn family johor, mlm rya balik, raya pertama balik semula Kl ..huu~

apapun hati2 di jln raya nnti, sure sesak~

dan Happy Anniversary ke-12 jugak..semoga kebahagian menjadi milik abadi selamanya.Amin..... ^_^

eB ezrin berkata...

nak balik dh? hati2 yer :)salam aidilfitri juga..:)
& happy anniversary :)

::NureeN:: berkata...

t c k... nureen esk pagi baru blk kg.. bestkan raya d kg.. jemput la ke rumah ;)

~Siti Hajar~ berkata...

wah! teruja nk blk kg..

ho ho ho blk kggggg...hati girang..

hati2 d jalanraya yer...jemput dtg rumah yer k.imah...ni no tel sy 0125434605...calling2 yer..berbuka sama2 pun ok gak..hehe

ainnoraini berkata...

selamat menyambut aidilfitri..

dah nak balik ye...semoga selamat sampai...

Followers