Jumaat, 12 Ogos 2011

~~MaKaN KFC GaYa uPiN iPiN~~

auto publish
salam ramadhan yg mulia
bila n3 ni publish ibu sedang sibuk bkrj ye
ibu dah mula krj pagi ari ni

so...xdpt nak jengok rmh kwn2 awal2 ni
nnt blk rmh mlm2 sikit bru dpt layan blog jap

kisahnya si ijat mmg suka mkn KFC
kisah rabu lps sms adik2 ibu dtg bbuka bsama lps suma blk dia layan mkn KFC lak
ayahnya tapau dr tmpt krj smasa bbuka d tmpt krj, bbuka dgn KFC je
sblm bbuka bwk blk rmh lu tuk anak tembam dia ni...layanzzz the picces....


mcm upin ipin lak suka mkn ayam goreng



pepedas2 pun suka mkn jugakdah tinggal bekas je...selamat bkrj buat ibu n happy weekend pd yg dah last krj ye.....






7 ulasan:

eB ezrin berkata...

betol3... ;p

mamalieyna berkata...

dapnye...betul3x...hee~ ayep tak pandai mkn gaya upin ipin..hu~

~Siti Hajar~ berkata...

Ijat ni bikin acik hjr terliur je tau...slrup slrup..

Ijat ikut upin ipin boking tang peha je yer...hehe

NzA berkata...

sedapnya...trliur aunty tgk....

::NureeN:: berkata...

mmg jd ikutan kan upin ipin nih.. hehhee...

LYAfrina berkata...

makn ayam dengan penuh selera tu

::NureeN:: berkata...

k.imah,
boleh bagi alamat x??
klau ingat.. k.imah kan pernah komen kat n3 ni

http://nureenasir.blogspot.com/2011/07/matrouh-egypt.html

so nureen nk bg FM from egypt.. ;)
email kat cini k

nureen_345@yahoo.com

Followers