Selasa, 9 Ogos 2011

~~KeRoNgSaNg RaYa PuN AdA~~

salam ramadhan nan mulia
sangat2 lah suka hari ni sbb mlm td dah last krj mlm
hari ni dpt lah ibu bbuka d rmh

emmm...nak masak apa blum fikir lg
sgt lah kurang mood bbloging skrg ni
saja nak abadikan koleksi kerongsang ibu ni

antara hobi gak le mngumpul kerongsang
sbb suka mmbeli tp pakainya blum tentu lg
yg mana selesa pakai asyik ulang yg tu je la...

layanz antara koleksi kerongsang ibu terbaru tuk raya ni
selamat bpuasa n selamat bkrj ,ibu dah mula bcuti pulak
jumaat krj pagi pulak
layanzzzzzzzzz..........

fesnyen tbaru kat tmpt krj ibu la...kat tmpt lain xtau la pulak tp yg pasti fesyen tbaru suma panjang2 n labuh2 belaka








jenis anggur warna selver i like....





yg ini ibu suka pakai n slalu pakai






antara koleksi yg ibu paling ibu gemari....




8 ulasan:

mamalieyna berkata...

banyaknye...tak leh nak lwn, sbb Na jrg beli kerongsang, bleh bilang je, itu pun takde fesyen, biasa2 aje..hee..

raya punya pun tak beli lg, hu~ takdak semangat nak raya..

cik dah faridah berkata...

byknyer brooch...tula trend skg pakai yg labuh2 dah...tgk org pakai cantik jer...

cdah baru ada 1 koleksi labuh..tu pun amik size kecik...

~Siti Hajar~ berkata...

Wah! byknyer koleksi kerongsang...

pic kerongsang no 3 tu sama dgn sy, mmg fesyen baru, cantik je bila letak kat sanggul...hehe

Baju Kurung Kanak-kanak berkata...

Salam.
Saya plak tak minat guna keronsang ni, lubang telinga dah lama tertutup.

drpd:
Zezebel

zaidah berkata...

suka tengok yang bulat2 tu retro n cute...

::NureeN:: berkata...

byknyerrr... nureen x der pon design mcm ni slalu beli yg kecik jerr hehehhe

eB ezrin berkata...

mak aiii... collection peribadi tuh.. aper ader 3 jerk ;p

ainnoraini berkata...

byknye...cantik2 pulak tu..

Followers